Victor, Akaa

Löytöeläintaustainen Victor ”Vikke” Nokisutari on oman arvon tunteva, noin 4-vuotias kissaherra ,jota ihmiset vielä kovasti arveluttaa. Varsinaista pakoreaktiota ei tule kuin imuripaholaisesta, mutta jos tilanne on muuten epämukava niin Vikke ilmoittaa tästä sujuvasti suhisemalla. Selänrapsuttimelle annettiin käpälää, mutta pari päivää sen jälkeen namitahna sormessa sai lievästi hyväksyvän nuuskuttelun osakseen.

Vikke piilottelee ihmisen läsnäollessa pääasiassa sängyn alla, vaikka onkin muutaman kerran sieltä jo kurkkinut. Vielä ei ole tiedossa millainen kissa Vikestä vielä kehittyy, kun tottuu paremmin ihmisiin. Vaikuttaa kuitenkin siltä että Vikke on ollut joskus menneisyydessään ihmisten kanssa tekemisissä, joka voi auttaa kesyyntymisessä.

Vikke on leikattu, rokotettu ja sirutettu sekä testattu FIV/FELV-negatiiviseksi. Vessahommat on sujuneet mallikkaasti alusta lähtien.

Jos Viken adoptointi kiinnostaa, tutustuthan ensin tähän ja laita sähköpostia kylmakoskenensikoti [a] gmail.com. Vastaathan jo ensimmäisessä viestissäsi haastattelukysymyksiin.

Jätä kommentti