Vega ja Nelson, Lempäälä

Valkomusta Vega ja valko-oranssi Nelson ovat reilun puolen vuoden ikäisiä sisaruksia, jotka on kasvaneet kesyn emon poikasina. Ne ovat tottuneet ihmisiin, mutta eivät vielä kosketukseen ja silittelyyn. Niillä on ihanan pentumaiset yhteiset leikit ja kisailut. Myös ihmisten kanssa leikki palloilla ja naruleluilla kiinnostaa kovasti. Molemmilla on veikeä, mutta rauhaisa luonne, emmekä ole saaneet sähinöitä osaksemme.

Aluksi Nelson oli rohkeampi ja tulee edelleen ensin tutustumaan vieraisiin. Kuitenkin Vega on kaksikosta se, jota ihmisen läheisyyteen hakeutuminen tuntuisi kiinnostavan enemmän. Molemmat kissat tulevat todella lähelle etenkin herkkuja hakemaan ja seurailevat mielellään perheen touhuja. Olemme päässeet silittelemään molempia, mutta silloin ne jähmettyvät – ajan kanssa varmasti rentoutuvat.

Vega ja Nelson luovutetaan yhdessä tai vaihtoehtoisesti erikseen sosiaalisen nuorehkon kissakaverin seuraksi.

Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, madotettuna, rokotettun ja fiv/felv-negatiiviseksi testattuina.

Jos kiinnostuit tarjoamaan loppuelämän kodin molemmille tai jommalle kummalle näistä kissoista, ota yhteyttä amknuuti [at] gmail.com. Katsothan läpi haastattelukysymykset kissanottajalle, ja kerro minkälaisen kodin tarjoaisit Vegalle ja Nelsonille.

Jätä kommentti