Varpu, Keuruu

Varpu on pienen pieni ja sievä tyttökissa joka on kesän 21-pentu. Loukuttaessa oli itse jo tiineenä ja sai omat pennut, jonka jälkeen pääsi ansaitulle mammalomalle uuteen ensikotiin harjoittelemaan kotikissana olemista.

Ensikodissa Varpu on ollut kova sähisemään mutta ei osoita mitään muita aggressiivisia merkkejä, sormia ja herkkuja haistelee uteliaana mutta vielä kaikki äkkinäiset liikkeet pelottavat.

Varpusta huomaa että on itsekin vielä ihan pentu, välillä kun höyhenlelua liehittelee nassun edessä unohtaa täysin ihmisen olemassaolon ja meinaa alkaa leikkimään kunnes havahtuu että huoneessa oli muitakin ja palaa aloitusasentoon. Tämä kissan ollessa vasta pari viikkoa ensikodissa.

Varpu on vielä eristyksissä omassa yksiössään odottamassa ensimmäistä eläinlääkärireissua, rokotuksia sekä sterilisaatiota joten aika näyttää miten tulee toimeen ensikodin toisen kissan sekä koiran kanssa. Varmalla kokemuksen rintaäänellä pystyy jo nyt sanoa että Varpu kesyyntyy aivan varmasti ja tästä saa joku todella kauniin kotikissan itselleen!

Varpu luovutetaan rokotettuna, madotettuna, sirotettuna, leikattuna ja FIV/FeLV testattuna.

Yhteydenotot: jessica.oja [at] hotmail.com

Jätä kommentti