Ursula, Sipoo

Ursula on arviolta parivuotias tyttökissa, joka alkaa olla kohta hoitanut viimeisen pentueensa luovutusikään. Ursula on valtavan suojeluviettinen pentujensa suhteen, joten vasta kohta se pääsee irroittamaan jatkuvasta stressistä ja aloittamaan omasta elämästään nauttimisen.

Ursula on luonteeltaan hyvin temperamenttinen, ja sen kaikki tunnetilat kuuluu kauas. Jännitys, pelko, odottaminen jne saa sen murisemaan kovaa. Sähisemällä taas pyytää ihmistä antamaan tilaa. Pentuja varten on lukematon määrä lirkuttavan kuuloisia mekastuksia.
Ursulaa ei sovi millään muotoa koskettaa, ja muutenkin sen lähellä on syytä välttää äkkinäisiä liikkeitä. Ursula rakentaa pikkuhiljaa luottamusta ihmiseen. Se viestii paljon silmillään, ja liikkuu luontevasti ihmisen ollessa paikallaan esim. istuen tai makuuasennossa.

Ursula on tottunut ison rauhallisen koiran seuraan, ja tulee muiden kissojen kanssa loistavasti toimeen. Siksipä tulevassa kodissa olisi hyvä olla nuori kissa kaveriksi, tai vaihtoehtoisesti Ursula voi muuttaa uuteen kotiin yhdessä sopivan kaverin kanssa.

Ennen luovutusta Ursula käy vielä sterilisaatiossa, ja luovuttaessa on rokotus ja madotus asiat myös kunnossa. FIV ja FeLV testi ehdittiinkin ottaa ja se oli negatiivinen.

Jos ehdit jo tutustua https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ niin laita viestiä haastattelut.kisury [ at ] gmail.com ja vastaa mielellään jo ensimmäisessä viestissä haastattelukysymyksiin.

Jätä kommentti