Ursula, Kerava (Varattu)

Ursula on arviolta parivuotias kilpparinvärinen, ihana tyttökissa uniikeilla kasvoilla ja kipakalla luonteella. Ursula-mamma on juuri hoitanut viimeisimmän, oranssin pentueensa luovutusikään. Ursula on ollut valtavan suojeluviettinen pentujensa suhteen, joten karhuemo-Ursula on vasta helmikuun puolivälissä päässyt irrottautumaan jatkuvasta stressistä ja aloittamaan omasta elämästään nauttimisen keravalaisessa ensikodissa Mökö-herran kaverina. Ursula on nyt nämä pari viikkoa viihtynyt päiväsaikaan lähinnä sohvan alla tai kenkätelineen takana, mutta öisin on kujerreltu kollipojille ja loikoiltu myös kissan kiipeilypuussa.

Ursula on luonteeltaan hyvin temperamenttinen. Jännitys, pelko, odottaminen ovat kaikki saaneet Ursulan murisemaan kovaa. Nyt pari viikkoa steriloinnin jälkeen uudessa ympäristössä Ursula on ollutkin yllättävän hiljainen.

Ursulaa ei edelleenkään sovi millään muotoa koskettaa, ja muutenkin sen lähellä on syytä välttää äkkinäisiä liikkeitä, ellei halua tassusta. Ursula rakentaa pikkuhiljaa luottamusta ihmiseen. Ursula viestii paljon silmillään, ja liikkuu luontevasti ihmisen ollessa paikallaan esim. istuen tai makuuasennossa. Ursulan kasvot ovatkin poikkeuksellisen ilmeikkäät.

Ursula on tottunut ensimmäisessä ensikodissaan ison rauhallisen koiran seuraan, ja tulee muiden kissojen kanssa loistavasti toimeen. Siksipä tulevassa kodissa olisi hyvä olla nuori kissa kaveriksi, tai vaihtoehtoisesti Ursula voi muuttaa uuteen kotiin yhdessä sopivan kaverin kanssa. Hiekkalaatikkohommat ovat sujuneet Ursulalta hienosti ja ruokakin on maistunut. Kynnet on teroitettu asiallisesti sohvaan tai mattoon, ja näyttääpi Ursula myös pesevän itseään ahkerasti.

Ursula luovutetaan leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Ursula on FIV/FeLV negatiivinen. Ursulaa ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi, sillä Ursula karkaisi jonnekin teille tietymättömille pelottelemaan ohikulkijoita eikä populaatiotaustaisena tulisi enää kotiin.

Kyselyt Ursulasta voi laittaa osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com. Vastaathan jo viestissäsi haastattelukysymyksiin, jotta tiedämme, millainen koti sinulla olisi tarjota Ursulalle.

Jätä kommentti