Tyyni, Jyväskylä

Tyyni on arviolta 3-vuotias tyttökissa, jolla on populaatiotausta. Ennen Kisun ensikotiin tuloa hän on jo ehtinyt totutella kotielämään toisen yhdistyksen sijaiskodissa. Tullessaan Kisulle hän aluksi tutkaili tilannetta peränurkasta, mutta ruualla motivoiden tutustuminen uuteen ihmiseen eteni nopeasti. Nyt Tyyni syö kädestä, antaa silittää ja sietää vähän nostamista. Sylikissa tai täysin käsiteltävä Tyyni ei vielä ole, kuitenkin varsin luottavainen ja rauhallinen hän on lyhyenkin yhdessä olon jälkeen. Tyyni vaikuttaa vähän tarkkailijaluonteelta, ja ihan varauksetonta vastarakkautta häneltä voi joutua jonkun aikaa odottamaan, mutta varmasti siihen päästään omassa loppuelämän kodissa.

Tyynillä on 1.5.2021 syntynyt pentu ja ensikodin alkuvaiheen Tyyni on viettänyt pennun kanssa erillisessä huoneessa, mutta varovaista tutustumista on jo tehty myös ensikodin omaan kissaan. Tyyni vaikuttaa kiinnostuneelta kissakaverista ja uskon, että hän tulisi toimeen toisen kissan tai kissojen kanssa, kunhan totuttelu järjestetään rauhassa ja kissojen ehdoilla. Tyynin suhtautumisesta koiriin ei Kisun ensikodissa ole kokemusta, eikä hän ole tavannut täällä ollessaan myöskään lapsia.

Leluihin Tyyni ei ole osoittanut isompaa kiinnostusta. Toistaiseksi vain joku yksittäinen lelu ja laservalotäplä on saanut aikaan vähän liikettä, mutta toki hänestä voi vielä löytyä leikkisä puoli, kun malttaa päästää irti emokissan roolista.

Tyyni on sisäsiisti, eikä hänellä ole tällä hetkellä tiedossa olevia terveysongelmia. Melko hoikka hän on, vaikka ruoka maistuukin. Lisätietoa terveydentilasta saadaan, kun Tyyni käy viikolla 32 sterilisaatiossa (katsotaan samalla hampaiden kunto tarkemmin ja FIV/FeLV-testi). Uuteen kotiin hän voi muuttaa rokotettuna, madotettuna, sirutettuna ja leikattuna aikaisintaan viikolla 33.

Yhteydenotot sähköpostilla ritakan [at] gmail.com. Olethan tutustunut sivulla https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ oleviin tietoihin ja kysymyksiin.

Jätä kommentti