Tyyne, Punkalaidun

Tyyne on arviolta 2-3 vuotias kissaneiti, joka tuli ensikotiin tiineenä. Kolme pentua on nyt hoidettu mallikkaasti lähes luovutusikään, ja Tyyne alkaa etsiä hiljalleen omaa kotia.

Tyyne on otettu talteen pienestä populaatiosta paikallisen kylän keskustan tuntumasta. Alkuun Tyyneä jännitti ihmiset aivan hurjan paljon. Pentujen kasvaessa alkoi Tyyne vähitellen luottaa ihmiseen. Nykyään Tyyne ei enää sähise ihmiselle, vaan ruoka-aikana saattaa jopa hypellä jaloissa ruokaa odottaen. Kosketus on Tyynestä vielä tosi jännittävää.

Tyyne nauttii niin ihmisen kuin muidenkin kissojen seurasta, vaikkakin rauhallisesti etäämmältä katsoen. Ensikodissa Tyyne on tullut hienosti juttuun kaverinsa Varpun sekä Varpun pentujen kanssa. Ruoka-aikaan Tyyne intoutuu jopa puskemaan ja hellimään Varpua.

Tyyne voisi siis muuttaa yhdessä Varpun kanssa tai ottaa mukaansa uuteen kotiin jonkun pennuista. Myös jo uudessa kodissa olevat kiltit, rauhalliset kissakaverit otetaan huomioon.

Tyyne luovutetaan sirutettuna, rokotettuna sekä fiv/felv negatiiviseksi testattuna. Ennen uuteen kotiin muuttamista Tyyne käy vielä steriloitavana, joten kiire uuteen kotiin ei hänellä ole. Tyynellä on myös ajoittain ollut herkän masun kanssa ongelmia, joten ennen uutta kotia masu pitää saada tasapainoon.

Mikäli kiinnostuit, laita kattavaa esittelyä itsestäsi kotiehdokkaana osoitteeseen juulia.kaskenoja2 [at] gmail.com !

Jätä kommentti