Tyllerö, Rajamäki

Tyllerö on eläinlääkärin arvion mukaan n. 1-2 vuotias tyttönen. Tyllerö on vielä arka ihmisten suhteen, ja liikkuu lähinnä silloin kun ihmiset eivät ole paikalla. Öisin kyllä on hyvät rallit ystävänsä Pojun kanssa. Käsittely ei vielä onnistu, mutta pikkuhiljaa on hyvä totutella normaaliin elämään kodissa.

Tyllerö etsii kotia, jossa olisi jo entuudestaan reipas nuori kissakaveri opastamassa kotikissan taitoja. Tai vaihtoehtoisesti Tyllerö voi muuttaa uuteen kotiin yhdessä toisen Kisun kissan kanssa. Hakusessa oleva koti olisi melko rauhallinen, joko aikuinen koti, tai jossa lapset ovat ehtineet jo hieman varttua.

Tyllerölle ruoka maistuu monipuolisesti, ja laatikolla asiointi on sujunut koko ajan mallikkaasti. Leikkaus, rokotus, siru ja FIV ja FeLV testi ovat hoidettu kuntoon. Madotuksia annetaan nyt myös useampia.

Jos ehdit jo tutustua https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ ja haluaisit ehkä tarjota kodin Tyllerölle, niin laita viestiä haastattelut.kisury [at] gmail.com


Vastaa mielellään jo ensimmäisessä viestissä haastattelukysymyksiin kissanottajalle.

Jätä kommentti