Toffi, Helsinki

Toffi on n. 2-3-vuotias leikattu poikakisu. Toffilla on kaunis valko-oranssi turkki ja uteliaat keltaharmaat silmät. Toffin terveydentilan on maaliskuussa 2021 todettu olevan ok, samoin hampaiden.

Toffi on melko arka ja säikky, mutta tiukan paikan tullen se osaa ilmaista tahtonsa selvästi sähisemällä. Toffi viihtyy pienissä, ahtaissa paikoissa piiloissa (sängyn tai sohvan alla), joista kuitenkin ruuan houkuttelemana uskaltautuu ulos. Superpiiloutuja-Toffi keksi ensikotiin saapuessaan niin hyvän piilon uunin takaa, että kodin ihmisasukas sai kunnon etsintämysteerin ratkaistavakseen.

Vaikka Toffi on vielä melko pelokas ja ihmisen tullessa lähietäisyydelle taipuvainen murisemaan, on se kuitenkin jo muutamassa viikossa ottanut edistysaskelia: tullut syömään valoisaan aikaan ja lepäillyt superpiilojen lisäksi myös ikkunalaudalla!

Kosketusetäisyydelle Toffin kanssa ei vielä olla päästy, eikä se ole ollut kovin kiinnostunut ottamaan kontaktia ensikodissa majailevaan toiseen kissakaveriinsa. Iltaisin pimeän tullen Toffia ei haittaa olla ihmisen kanssa samassa huoneessa. Toffia toisen kissan läsnäolo on rohkaissut, mutta se saattaa hiukan yrittää määräillä, jos toinen kisu tulee sitä kovin liki.

Toffi osaa käyttää hiekkalaatikkoa muutamaa alkupäivien hutia lukuunottamatta ja se nauttii kaikesta tarjotusta ruuasta.

Toffi luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna ja rokotettuna. Fiv ja Felv negatiiviset.

Toffi etsii rauhallista kotia, jossa on tarjolla hyviä piilopaikkoja sekä ihminen, joka on valmis totuttamaan sitä kärsivällisesti uusiin jänniin asioihin.

Toffista voi kysyä lisää: liisa.a.vasara [at] gmail.com

Jätä kommentti