Tiuku, Tampere

Kiltti ja isokokoinen Tiuku etsii omaa ihmistä. Tiuku on 2-vuotias poika, rauhallinen, omalle väelle kesy. Historiassa Tiukulla on useita luovutuksia ja palautuksia. Alunperin otettu talteen Turun seudulta.

Ensikodissa Tiuku leikkii ja on liikkeellä paljon, nukkuu sohvalla ja hakee rapsutuksia. Usein nousee tuolia vasten oikein kerjäämään kosketusta. Vieraita kuitenkin jännittää ja menee piiloon. Selvästi myös kaipaa leikkikaveria joten uudessa kodissa olisi hyvä olla samanikäinen kissa.

Sylissä Tiuku ei viihdy, mutta rapsutuksia kerjää ja puskee jaloissa niin että meinaa kompastua. Tiukusta saat rakastavan kehrääjän kylmiin iltoihin! Tiuku on myös osoittanut olevansa erittäin oppivainen ja fiksu kissa, sillä hän on ymmärtänyt mitkä paikat ovat kiellettyjä.
Leikkii mielellään palloilla ja naruleluilla, nauttii ulkoilman haistelusta parvekkeella… 

Tiukulla on todettu idiopaattinen kystiitti, joka on hallinnassa stressittömällä ympäristöllä ja ruokavaliolla. Tiukulle etsitäänkin siksi perhettä jossa ei ole pieniä lapsia eikä muita eläimiä, paitsi kissakaveri. Kodista tulisi myös löytyä rauhallisia piilopaikkoja joihin varsinkin tutustumisen alussa voi turvautua. Painonhallintaan tulee kiinnittää huomiota, ja varautua urinary-ruokaan (mahdollisesti kuureittain) sekä lääkintään. Ensikodissa on vähitellen saatu purettua sekä urinaryruoka, että lääkitys pois, joten ympäristön stressittömyydellä on iso merkitys.

Tiukua voi tulla katsomaan Tampereen Atalaan.
Tiuku on kastroitu, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Fiv/felv neg.

Luovutushinta normaalista poiketen 100€.
Ota rohkeasti yhteyttä jos Tiuku kiinnostaa niin jutellaan lisää!
Mein386 (at) gmail.com 

Jätä kommentti