Titi-uu, Jyväskylä

Suloinen Titi-uu etsii omaa kotia!

Titi-uu on arviolta viime kesän/syksyn pentuja, eli alle 1 vuotias kissa. Titi on pentumainen, leikkisä ja välillä hyvin villi, mutta useasti rauhoittuu aloilleen ihmisen silittelyyn. Titi on kovin energinen ja utelias. Aina ihmisten touhuissa mukana, ja ujostelematta tutkii uusia asioita. Titi rakastaa ihmisiä, ja viihtyy kovasti ihmisten seurassa. Yöt Titi nukkuu vieressä, mahdollisimman kiinni ihmisissä. Hän on kova kapuamaan syliin, ja viihtyy siliteltävänä vaikka kellon ympäri.
Osaa tulla kutsuttaessa luokse, hoitotoimenpiteet onnistuu mutkitta, ja ensikodissa ollaankin harjoiteltu mm. kynsien leikkuuta.
Pentumaisen luonteen vuoksi välillä johdot saa kyytiä, kun Titi niitä innostuu repimään, johdot onkin hyvä suojata tulevassa kodissa! Kun Titillä on paljon erilaisia leluja, niin purkaa energiansa niihin ja jää tihutyöt tekemättä.

Tulee juttuun toisten kissojen kanssa, ja uudessa kodissa olisi hyvä olla nuori/energinen kissa joka jaksaa Titin kanssa leikkiä. Koirista ei kokemusta.
Pieniä lapsia on nähnyt, ja heidän kovia ääniä säpsähtelee, joten uskoisin Titille sopivan kodin olevan sellainen jossa on jo vähän isompia lapsia 🙂

Titi luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna, fiv/felv testattuna (nega) ja leikattuna.

Luovutetaan vain toisen kissan kaveriksi.

Titiä voi tulla tapaamaan Jyväskylään aittorinteelle

Luethan ensin tämän linkin, ja vastaathan sähköpostissa  sivustolta löytyviin kysymyksiin: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/

Yhteydenotot:

jenni_pellinen [at] hotmail.com

Jätä kommentti