Tintti, Espoo

Tintti on n. 3-vuotias, populaatiosta pelastettu tyttökisu. Tintti on kokenut kovia elämässään, sillä häntä on ammuttu vasempaan olkaniveleen, joka on tämän seurauksena murtunut. Murtuma on luutunut jo, mutta nivelrikon mahdollisuus on tulevaisuudessa. Leikkauksessa saatiin poistettua vain yksi hauli, sillä muut olivat hankalassa paikassa. Leikkauksesta toivuttuaan Tintti olisikin valmis luovutettavaksi loppuelämän kotiinsa.

Tintti on oranssivalkoinen kissa, jolla on suuret silmät. Hän tykkää riehua ja leikkiä palloilla ja muilla leluilla. Kissa TV:n hiiri- ja lintuvideot ovat myös viihdyttävää katsottavaa. Hän seuraa myös paljon ensikodin ihmisen touhuja, mutta ei ole antanut rapsuttaa tai silittää. Tintti on valloittava persoona jossa on meemiainesta. Ensikodilta saa pyydettäessä parhaimmat meemikuvat Tintistä.

Tintti etsii kotia, jossa olisi kissakaveri, mutta voidaan myös luovuttaa ainoaksi kissaksi.

Tintti on madotettu, sterkattu, rokotettu, sirutettu ja testattu Fiv/Felv -negatiiviseksi.

Jos haluat tarjota Tintille kodin, vastaathan näihin kysymyksiin: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ laittamalla sähköpostia osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com.

Jätä kommentti