Tintti, Espoo

Tintti on noin 2-5v. tyttökissa, joka on tullut ensikotiin populaatiosta, joten tarkkaa ikää ei ole tiedossa. Tintti on ihanan oranssinvärinen kissa, jolla on valkoinen kaulus sekä valkoiset tassut ja hännän pää. Tintti tykkää leikkiä paljon joko yksin palloilla ja muilla leluilla tai yhdessä ihmisen kanssa naruleluilla. Kesyyntyminen on vielä kesken, joten rapsutuksista ei vielä tykkää, mutta haistelee jo kättä lähietäisyydeltä ja seuraa muutenkin paljon ihmisen tekemisiä. Kohokohtia oli, kun Tintti tuli jalkojen viereen nukkumaan sängyllä.

Tintti etsii kotia joko yksin tai yhdessä toisen ensikodin kissan Tirpan kanssa. Jos Tintti lähtee yksin uuten kotiin, siellä tulisi olla kesy kissakaveri näyttämässä mallia kesyyntymisessä. Ennen kuin Tintti luovutetaan uuteen kotiin, hampaat käydään kuitenkin laittamassa kuntoon eläinlääkärissä.

Tintti luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna. Fiv/Felv-testi oli negatiivinen.

Jos haluat tarjota Tintille kodin, vastaathan näihin kysymyksiin: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ laittamalla sähköpostia osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com.

Jätä kommentti