Tilli ja Pertti, Punkalaidun

Tilli noin 8 kk ja Pertti 1-2v

Tilli on ulkona pienessä populaatiossa syntynyt nuori kissaherra, joka noin 4 kuukauden iässä pääsi aloittamaan kunnon kotikissan elämän sisällä lämpimässä.

Pertti on noin 1-2 vuotias, alkuvuonna ulkoa pakkasista talteen noukittu yksinäinen kulkija.

Ensin ensikotiin muutti Pertti. Pertti aloitteli kotikissan elämää ja rohkaistui hurjasti, mutta jostakin syystä ajautui aina kahinoihin ensikodin muiden kissojen kanssa. Tillin tultua ensikotiin, rakastui Pertti siihen heti. Nykyään hellyyttä osoitetaan puolin ja toisin jatkuvasti.

Rohkea ja utelias Pertti rohkaisi esimerkillään arkaa ja pientä Tilliä mahtavasti, ja nykyään voisikin sanoa  molempien olevan hyvin hellyydenkipeitä ja kesyjä tyyppejä. Molemmat rakastavat olla mukana ihmisen touhuissa. Etenkin Tilli, jonka lempipuuhaa on auttaa hiekkalaatikon putsaamisessa ja samalla kehrätä oikein kovaa. Yksi parhaista jutuista on myös leikkiä yhdessä Pertin tai ihmisen kanssa! Molemmat ovat siis hyvin leikkisiä ja touhukkaita.

Koska Tilli ja Pertti ovat ihan erottamattomat veijarit, etsivät he yhteistä loppuelämän kotia. Pertti ei tulevassa kodissaan mieluusti jakaisi Tilliä muiden kissojen kanssa.

Kaksikko luovutetaan madotettuina, sirutettuina, leikattuina, rokotettuina sekä fiv/felv-negatiivisiksi testattuina.

Mikäli elämässäsi olisi tilaa yhdelle mainiolle parivaljakolle, ota yhteyttä osoitteeseen juulia.kaskenoja2 [at] gmail.com ja kerro, millainen koti sinulla odottaisi!

Jätä kommentti