Tassu, Jyväskylä (Varattu)

Tassu on touhukas, utelias ja kovasti kehräilevä pieni poikakissa, joka syntyi toisen yhdistyksen sijaiskodissa 1.5.2021. Tassu tuli Kisun ensikotiin juhannusviikolla emonsa kanssa. Emo ja pentu ovat alkuvaiheen majailleet omassa huoneessaan, mikä alkaa olla Tassun mielestä jo kovin tylsää. Emo on hellä ja huolehtiva, mutta ei oikein innostu leikkimään. Tassu kaipaa toimintaa ja haluaa osallistua kaikkeen, mitä elinympäristössä tapahtuu. Jos hän ei aina pääse mukaan, seuraa äänekäs protesti. Tämä pentu todella jaksaa miukua vaativasti.

Tassulle etsitään kotia, jossa on nuori, leikkisä kissa kaveriksi ja lisäksi ymmärrystä pikku viipeltäjän innostukselle tutkia kaikki paikat ja valloittaa maailma – tai ainakin se koti. Ensikodissa Tassu on ollut tekemisissä vain aikuisten ihmisten ja kissojen kanssa, mutta uskon, että tämä ennakkoluuloton ja sosiaalinen pikkukissa oppii hyvin olemaan osana erilaisia perheitä. Toki aivan pienten lasten kanssa on muistettava varovaisuus, ovathan sekä kissa- että ihmislapset välillä arvaamattomia liikkeissään.

Tassulle on kelvannut kaikki ensikodissa tarjottu ruoka, hän on kasvanut hyvin ja hiekkalaatikkohommat sujuvat. Eläinlääkärin tekemässä terveystarkastuksessa ei todettu poikkeavaa. Tassu voi muuttaa uuteen kotiin aikaisintaan 7.8.2021, kun luovutusikä 14 viikkoa tulee täyteen. Suosittelisin kuitenkin odottamaan luovutuksen kanssa viikolle 32, jolloin saadaan emon FIV/FeLV-tulos.

Yhteydenotot sähköpostilla ritakan [at] gmail.com. Olethan tutustunut sivulla https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ oleviin tietoihin ja kysymyksiin.

Jätä kommentti