Taavi, Punkalaidun (Varattu)

Taavi on 2-4 vuotta vanha sympaattinen kollipoika. Ensikotielämää on Taavilla takana nyt reilun kuukaden verran ja hänestä on kuoriutunut älyttömän hellyydenkipeä ja ihmisrakas tyyppi. Taavi saapuu heti ihmisen paikalle tultua puskemaan jalkoja. Hän rrrakastaa rapsutuksia ja on kova kehräämään.

Päiväsaikaan Taavin saattaa usein löytää nauttimassa päiväunista pesäkopissaan selällään jalat kohti kattoa. Taavi onkin pari kertaa säikäyttänyt ensikodin ihmisen ihan huolella makoilemalla vähän yllättyneenkin rennosti..

Taavi ei ole ensikodissa osoittanut kovasti kiinnostusta muita kissoja kohtaan, mutta tulee niiden kanssa vaihtelevasti toimeen. Tulevalta kodiltaan Taavi toivoisikin runsaasti omaa tilaa antavaa ja rauhallista kaveria tai voisi mahdollisesti muuttaa jopa kodin ainoaksi silmäteräksi.

Taavi luovutetaan leikattuna, sirutettuna, rokotettuna, madotettuna sekä fiv/felv-negatiiviseksi testattuna. Mikäli kiinnostuit Taavista, ota yhteyttä osoitteeseen juulia.kaskenoja2 [at] gmail.com ja kerro kattavasti itsestäsi ja tarjoamastasi kodista!

Jätä kommentti