Svea, Tampere (varattu)

Kolmivuotiaaksi arvioitu Svea on ympäristöstään kiinnostunut ja seurailee mielellään ihmisten puuhia. Valkeaturkkinen, toffeeläikkäinen Svea on myös kiivennyt ensikotikissoille rajatulta alueelta aidan yli kodin muita huoneita tutkimaan. Hiukan seikkailijan vikaa siis!

Ruoka-aikaan Svea on ensimmäisenä herkkuja odottamassa, juoksee innoissaan ympyrää tai kahdeksikkoa ja tuskin on kipon pohja lattiassa, kun Svean kuono jo on kipossa.

Ruokailun yhteydessä tapahtuivat Svean ensimmäiset ihmiskosketuksetkin – Svea juoksee ruokkijan jalkaterän yli, onko sitten tarkoituksella vai vahingossa… Tilanteen toistuminen saa arvelemaan, että tarkoituksella. Svea sietää jo lyhyen kosketuksen ruokailun yhteydessä myös ihmisen aloitteesta, mutta muuten vielä väistää, jos tuppaudutaan liian lähelle.

Svea tykkää nappailla kiinni heiteltyjä raksuja, kaivella raksuja aktivointilelusta, ja on kiinnostunut myös leikeistä ihmisen kanssa.

Svea luovutetaan leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Svea on FIV/FeLV-negatiivinen. Svea viihtyy kissakavereidensa kanssa, joten kotona pitäisi hyvä olla kaveri odottamassa tai Svean kaveriksi voi adoptoida toisen kissan.

Jos sinusta tuntuu, että Svean loppuelämän koti voisi löytyä sinun luotasi, laita sähköpostia osoitteeseen sari.hosio [at] outlook.com. Vastaathan jo viestissäsi haastattelukysymyksiin!

Jätä kommentti