Sushi, Jyväskylä

Sushi etsii omaa kotia. Naaras noin 6kk.

Sushi saapui ensikotiin emonsa ja sisaruksensa kanssa. Kolmikko oli väiveiden peitossa, huono vointisia ja heillä oli paljon sisäloisia. Kolmikon pelosta ja vastusteluista huolimatta sisä -ja ulkoloiset saatiin hoidettua, ja kissat piristyi heti kun ikävät väiveet ja madot oli poissa.

Vaikeasta alusta ja pelokkuudesta huolimatta, Sushi elää jo tavallista kissan elämää, leikkii, painii muiden kissojen kanssa, seurailee ihmisiä ja juoksee luokse kutsuttaessa, mutta ei anna vielä koskettaa ja kissaa lähestyttäessä juoksee karkuun, sillä luulee että häneen kosketaan.

Sushi on kovin perso ruualle, rakastaa leikkiä yksin tai toisten kissojen tai ihmisen kanssa, sekä on kovin kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Sushilta löytyy pentumaista rohkeutta, uteliaisuutta, ja myös ripaus hölmöyttä. Sushi on kiltti pentu, mutta välillä saattaa tehdä pienen kissan tihutöitä, kuten roikkua verhoissa tai nakerrella johtoja.
Sushi etsii kotia jossa on nuori kissakaveri, jolla riittää virtaa painia ja leikkiä.
Sushin tulevan kodin on hyvä tiedostaa että vielä Sushi ei ole silittely ja sylittely kissa, ja vie oman aikansa ennenkö sellaiseen kesyyntyy, mutta varmasti ajan kanssa on mahdollista!

Sushi on terveystarkastettu, rokotettu, madotettu, sirutettu, leikattu sekä fiv/felv testattu (nega).

Sushi etsii kotia vain toisen kissan kaverina, sisäkissana.

Laita minulle spostia jos Sushi tuntuu juuri sinun kissaltasi.
Sähköposti : jenni_pellinen [at] hotmail.com

Sushia pääsee tapaamaan Jyväskylään.

Jätä kommentti