Suffeli, Pätkis, Kismet ja Tupla, Jyväskylä (varattu)

Viirujengi, suklaajengi, patukkajengi, viirut…rakkaalla huligaanipoppoolla on monta nimitystä.

Pennut ovat syntyneet arviolta huhti-toukokuun taitteessa. Ne on loukutettu ulkoa heinäkuun loppupuolella pentujen ollessa n. 12 viikkoisia. Alun pelokkuuden jälkeen koko sakista on kasvanut reippaita yksilöitä ja meno ensikodissa onkin välillä melkoista pentujen riehuessa energiaansa pois. Oma tuttu ihminen saa silitellä ja rauhallisena hetkenä poimia syliinsäkin jokaisen. Sopivana hetkenä rakastavat kovastikin huristen silittelytuokioita, aina siihen vaan ei ole aikaa tai kiinnostusta kun virtaa vanttuissa on kovasti. Tällä hetkellä hellitelyhetkiin intoutuvat kaikki erityisesti ruokaa odotellessa. Silloin halitaan, pusketaan ja pusutellaan kaksijalkaista purkinavaajaa. Vieraan ihmisen läsnäollessa tulevat nopeasti leikkimään ja ottamaan herkkuja kädestä, mutta vieras syli on vielä jännittävä. Lapsiin eivät ole tottuneet, mutta pieni (ja äänekäs) kissaystävällinen koira, sekä 2 aikuista kissaa kuuluvat heidän ensikotilaumaansa. Kaikki ovat kavereita keskenään.

Pentu luovutetaan nuoren leikkisän kissan kaveriksi tai pareittain, vain sisäkissaksi. Heitä voi tulla sovitusti katsomaan Jyväskylään. Pennut ovat valmiita muuttamaan todennäköisesti syyskuun loppupuolella kun kaikki toimenpiteet ovat tehtynä. Kissat luovutetaan useaan kertaan madotettuna, kahteen kertaan rokotettuna, sirutettuna, FeLV/FIV testattuna ja leikattuna. Vastaathan mielellään jo ensimmäisessä yhteydenotossasi haastattelukysymyksiin

Yhteyttä voi ottaa s.postilla elina.viikila [at] gmail.com tai numeroon 050 542 0055

Suffeli, uros
”Sä olet helppo”, oli ensikoti-ihmisen ensimmäinen lausahdus kun pennut saapuivat. Suffeli ei voinut vastustaa leikitystä eikä herkkuja. Hän oli tavattoman utelias ja pörräsi koko ajan kaikkialla muiden jäädessä tarkkailemaan. Oikea ekstrovertti. Uudet asiat ovat kuitenkin joskus Suffelillekin jännittäviä, kuten eläinlääkärikäynti tuntui pelottavalta. Suffelilla on napatyrä joka operoidaan Kisulla ollessa kastroinnin yhteydessä. Suffeli tulee usein itse hakemaan rapsutuksia.

Pätkis, naaras
Pätkis oli alun toiseksi uteliain tulemaan ulos kuorestaan. Hänessä oli kuitenkin hieman tuuliviirimäisiä ominaisuuksia eikä ihan aina tiennyt, mistä päin milloinkin tuulee mitä jännittämiseen tuli. Narttu kollien joukossa, on ollut päätelmänä. Pätkyläkin on jo kuitenkin rohkaistuttuaan tasoittunut ja pitää kovasti sopivana hetkenä silityksistä.

Kismet, uros
Kun Kismet antoi viimein käden koskea, tykästyi hän rapsutteluun heti. Hän on hurmaava ja rakastava poika. Muuten tasainen luonne, mutta huiskaleluista innostuu välillä niin, että lelu omitaan itselle murinoiden kera, eikä muut silloin välitä lähteä samaan vouhotukseen mukaan.

Tupla, uros
Tupla oli sitkein sissi vastustamaan kosketusta, eikä näyttänyt alkuun kiinnostusta ihmistä tai hänen heiluttelemia leluja kohtaan. Nyt on tämäkin poika edistynyt valtavasti ja usein se onkin Tupla jonka ensikoti-ihminen löytää vierestään hengailemasta ja uusia asioita ensimmäisenä tutkimasta. Tuplakin nauttii jo tutun ihmisen silityksestä.

Jätä kommentti