Steve, Järvenpää (Varattu)

* In English below the Finnish text *

Suomeksi:
Steve on energinen nuori kissa! Hän on noin 6kk vanha ja aina valmis leikkimään. Hän on harmaa ja hänen rinnassa on pieni valkoinen täplä. Hänen silmät ovat keltaiset.

Hän on hyvin utelijas kissa, ja aina haluaa tarkistaa kaikki uudet jutut ja nähdä kaiken madhollisen! Hän tykkää katsoa lintuja ikkunasta ja istua korkealla kiipeilypuussaan. Hän myös tykkää syödä ruokaa hyvinkin paljon. Hän tulee toimeen hyvin hänen sisartensa kanssa, mutta tulisi luultavasti hyvin toimeen myös muidenkin kissojen kanssa.

Steve tykkää erityisesti märkäruuasta ja leluista, joista tulee ääntä, kuten foliopallot ja höyhenet, joissa on kulkunen.

Hän on leikattu, rokotettu ja testattu FIV ja FeLV negatiiviseksi. Välillä hän ahmii ruokansa liian nopeasti, joten häntä pitää ruokkia vähän pienempiä määriä useammin.

Täydellinen koti Stevelle olisi koti, jossa olisi jo nuori ja leikkisä kissakaveri hänelle. Pitäisi löytyä hyvin aikaa leikkiä hänen kanssaan ja myös hänen ruokintaan.

Jos olet kiinnostunut niin laita viestiä jackie.lavitt [at] gmail.com englanniksi tai suomeksi. Lisää myös viestiisi millaisen kodin olisit tarjoamassa, ja mahdolliset kysymykset häneen liittyen!

In English:
Steve is an energetic young cat! He is about 6 months old and always ready to play. He is gray with yellow eyes and has a little white spot on his chest.

He is a very curious cat and always wants to explore everything, especially new things! He likes to watch the birds out the window and sit high up on the climbing tree. He also really likes to eat. He gets along well with his siblings, but would probably get along well with other cats too.

Steve likes wet food and toys that make noise, such as foil balls and feather teasers with jingle bells.

He is neutered, vaccinated and tested FIV and FeLV negative. Sometimes he eats his food a little too fast, so he has to be fed smaller amounts of food more often.

The ideal home for Steve would be a home, that has a young and playful cat friend for him. As well as plenty of time to play with him and feed him.

If you are interested you can contact us at jackie.lavitt [at] gmail.com in English or Finnish. Please add what kind of home you would be offering to your message, as well as any questions or concerns you may have!

Jätä kommentti