Smirre, Helsinki (Varattu)

Smirre on noin 2-vuotias rauhallinen, utelias ja ystävällinen poikakissa.

Smirre on elänyt ulkona populaatiokissan elämää, eikä ollut ennen ensikotiin pääsyä tottunut siis lainkaan sisäkissan elämään. Kuitenkin jo heti ensimmäisenä yönä tyyppi lähti perusteelliselle retkelle, tutki kaiken hattuhyllyltä kirjahyllyyn. Tiskialtaassakin istuskeltiiin muina kissoina. Smirre piti selkeästi nukkuvaa ihmistä suhteellisen vaarattomana olentona, sillä nuuski ensikotiemäntänsä kasvot läpikotaisin ensimmäisen yön aikana. Emännän päällä oli myös ilmeisesti kätevää hieman käppäillä.

Smirre päästää lähelle, nuuskii kättä ja viikon totuttelemisen jälkeen otti jo kädestä nameja.

Se on kuitenkin vielä arka: vaikka uteliaisuus joka päivä vie voiton hieman edellistä päivää enemmän, edelleen mieluummin katselee ihmisten touhuja
etäältä ja vasta auringon laskeuduttua. Ei esimerkiksi vielä yhden viikon yhteiselon jälkeen ymmärrä oikein rapsutusten päälle.

Rohkaistuu kuitenkin tasaista tahtia. Smirre asuu ihmisensä kanssa yksiössä, joten samassa tilassa on pakko viettää aikaa, mikä on vauhdittanut kesyyntymistä.

Uteliaisuuden lisäksi Smirre on hyvin ystävällinen tyyppi: ei ole esimerkiksi sähissyt kertaakaan hyvinkin stressaavasta ja uudesta pelottavasta tilanteesta huolimatta, vaan aina tyytynyt napittamaan ja seurailemaan tarkkasilmäisesti ja lopulta hiippaillut pois tilanteesta. Esimerkiksi rapustusyrityksistä on vain hiljalleen vetäytynyt pois.

Ihmistä kohtaan Smirpsutin on siis todella ystävällinen. Pääsemme hieman myöhemmin myös seurailemaan, miten suhtautuu muihin kissoihin.

Ruoka maistuu ja astialla käynti sujuu moitteettomasti. Pikkuhiljaa opetellaan leikkimään palloilla ja muilla leluilla. Usein kuitenkin leivänmurunen tai muu tee-se-itse lelu vie voiton…

Smirre on

  • leikattu
  • madotettu
  • sirutettu
  • FIV / FeLV neg
  • perusterve
  • kaikin puolin ihana pakkaus.

Smirre luovutetaan uuteen kotiin vasta, kun on kesyyntynyt hieman lisää.

Mikäli Smirre vaikuttaa mahdollisesti sinulle sopivalta kissatyypiltä, ota rohkeasti yhteyttä puh. 0400909583 tai liisa.holmsten [at] gmail.com.

Jätä kommentti