Sirius ja Töpö, Espoo

Komeat ruskearaitaiset veljekset Sirius ja Töpö etsivät yhteistä uutta kotia palauduttuaan joulukuussa Kisu ry:lle heistä riippumattomasta syystä. Noin 6 vuotiaat pojat ovat eläneet samassa perheessä pennusta asti, ja tulevat erinomaisesti toimeen keskenään. Molemmilla on hienot kirkkaanvihreät silmät.  Tutuksi tullut ihminen saa heitä rapsuttaa ja silitellä, mutta vieraita arkaillaan ja mennään pikaisesti sohvan alle piiloon. Varsinkin Sirius onkin kova hakemaan rapsutuksia, ja puskee ja kehrää kunnolla niitä saadessaan… Töpö vähän aremmin silityksiä ottaa vastaan mutta hänkin tulee mieluusti tutun ihmisen luona varsinkin aamuisin ja iltaisin. Sylissä he eivät viihdy mutta sohvalle voidaan tulla ihmisen viereen köllimään silitysten toivossa.

Hiekkalaatikolla osataan käydä, ja monenlaiset ruoat kelpaavat. Leluista ovat lemppareita huiskalelut sekä laserpiste iltaisin, ja yö onkin heille aktiivisinta aikaa jolloin riehutaan esim. pallojen perässä.  Pojat etsivät rauhallista loppuelämän kotia, ja jonkinlaisen arkuuden vuoksi pikkulapsi-perhe ei heille ole paras mahdollinen.

Lääkärillä tarkastuskäynti on vielä edessä 5.1. ja sen jälkeen pojat ovat valmiita uuteen kotiin. Pojat luovutetaan madotettuna, kastroituna, rokotettuna ja hampaat tarkastettuna sekä tietysti sirun kera. Heitä voi tulla katsomaan Espoon Lippajärvelle.  Yhteydenotot:  haastattelut.kisury [at] gmail.com

Jätä kommentti