Sini, Espoo

Sini on ihmisten suhteen melko arka, sillä ei anna silittää tai muutenkaan koskea, mutta viihtyy kuitenkin aina välillä esillä etenkin kun on ruoka-aika. Sini on ihanan pikkuinen tummanharmaan värinen tyttökissa, jolla yksi takatassu on eri värinen kuin muut tassut. Sinillä on myös vaaleanruskea kauluri. Sini olisi hyvinkin kiinnostunut samassa ensikodissa majailevasta toisesta Kisun kissasta, joka on taas enemmän kiinnostunut ruoasta kuin Sinistä. Sukat, pöydällä ja lattialla olevat tavarat yms. kelpaavat leikkimiseen, mutta ihmisten kanssa leikkimisestä ei kuitenkaan vielä innostu.

Sini nirsoilee hieman ruoan suhteen ja toisen kissan kanssa kiehnääminen kiinnostaisi enemmän kuin ruoka, vaikka ei olekaan saanut vastakaikua toiselta kissalta. Sini kaipaisi siis kotia, jossa osattaisiin käsitellä arkaa kissaa ja olisi toinen kissa kaverina.
Sinillä oli ulkoloisia saapuessaan ensikotiin ja on myös kärsinyt pitkään jatkuneesta yskästä, jonka eläinlääkäri on todennut pastourella-bakteerin aiheuttamaksi ja määrännyt siihen antibioottikuurin. Ulkoloiset on myös hoidettu.
Sini on sirutettu, madotettu, leikattu, rokotettu ja todettu Fiv/Felv-negatiiviseksi. Yhteydenotot: satu.tyrvainen [at] hotmail.com

Jätä kommentti