Simo ja Severi, Helsinki

Kaksivuotiaat poikakissat Simo ja Severi saapuivat yhdessä ensikotiin Salon populaatiosta. Molemmat olivat aluksi todella arkoja ihmisiä kohtaan, mutta ovat nyt rohkeampia ja etsivät pysyvää rakastavaa kotia.  

Severi on pieni oranssi kissa, joka haluaa jatkuvasti leikkiä ja tutkia paikkoja. Hän tykkää oleilla lasitetulla parvekkeella ja katsoa maisemia. Severille maistuu kaikki ruoka, mutta hän on hidas syömään, joten jos kukaan ei ole vahtimassa, saattaa Simo ahmaista osan Severin ateriasta.

Simo on isompi mustavalkoinen kissa, joka rakastaa ruokaa. Hän maukuu ja kulkee jaloissa aina kun on ruoka-aika. Simo tykkää silittelystä ja myös leikkimisestä. Kissat leikkivät keskenään paljon ja jahtaavat toisiaan.

Simo ja Severi myös usein nukkuvat samassa pedissä ja muutenkin viihtyvät keskenään. Näille kissakaveruksille olisi siis parasta, jos heidät adoptoitaisiin samaan kotiin.

Molemmat kissat on madotettu, rokotettu ja leikattu. Ovat myös sirutettu ja FIV/FeLV-negatiivisia.

Kaksi vuotta ilman kotia on jo liian pitkä aika, joten jos sinulla olisi tarjottavana loppuelämän koti Simolle ja Severille, niin lue tämä: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin, ja ota sitten yhteyttä haastattelutiimiin osoitteessa: haastattelut.kisury [at] gmail.com. Voit vastata ensimmäisessä viestissä jo haastattelukysymyksiin.

Katso lisää kuvia ja videoita Simosta ja Severistä.

IN ENGLISH:

Simo and Severi are about 2-years-old boy cats, who arrived to the foster home from a population in Salo. Both of them arrived very timid and fearful of people, but now they are braver and would love to find their forever loving home.

Severi is a small orange cat, who constantly wants to play and explore places. He likes to spend time at balcony and enjoy the scenery. Severi enjoys all kind of food, but he is a slow eater, so if nobody is watching, his food might be snatched by Simo.

Simo is a bigger black and white cat who loves food. He meows and hugs your feet when he wants food. Simo likes petting and also playing. The cats play and chase each other a lot.

Simo and Severi also often sleep on the same bed and overall enjoy hanging out together. It would be best for them to get adopted together to the new home.

Both of them are handed over dewormed, vaccinated and spayed. They are also microchipped and FIV/FeLV negative.

2 years have been long enough so, if you’re the forever home they’ve been waiting for, please read this: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ and then contact the interview team at haastattelut.kisury [at] gmail.com. Feel free to answer the interview questions in the first message.

Check out more videos & photos of Simo & Severi.

Jätä kommentti