Senja, Tampere

Senja osaa nauttia omasta rauhastaan. Jos Senja on vetäytynyt katseiden ulottumattomiin vaikkapa päikkäreille, houkuttelu herkuilla tai leikeillä on turhaa, Senjaa ei näy.

Mutta ei Senja muuten mikään piilottelija ole, vaan aktiivinen ja reipas kissa. Ruoka-aikaan Senja on aivan varmasti hereillä ja huolehtii, että saa oman osuutensa.

Kasvojen väritys saa Senjan helposti näyttämään vähän yrmyltä, mutta se tulkinta on väärä. Senja seuraa tarkasti ja herkkänä ympäristön tapahtumia, ja reagoi vikkelästi jos siltä tuntuu. Nyt Senjasta usein tuntuu, että kannattaa varmuuden vuoksi siirtyä vähän syrjemmälle, mutta rohkeus kasvaa päivä päivältä.

Senja luovutetaan leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Senja on FIV/FeLV-negatiivinen. Senja viihtyy kissakavereidensa kanssa, joten kotona pitäisi hyvä olla kaveri odottamassa tai Senjan kaveriksi voi adoptoida toisen kissan.

Jos sinusta tuntuu, että Senjan loppuelämän koti voisi löytyä sinun luotasi, laita sähköpostia osoitteeseen sari.hosio [at] outlook.com.

Vastaathan jo viestissäsi haastattelukysymyksiin!

Jätä kommentti