Rubeus ja Wilhelmina, Jyväskylä

Rubeus (uros) ja Wilhelmina (naaras) ovat vuoden ikäisiä sisaruksia. Ne saapuivat 13.5 Kisun ensikotiin toiselta yhdistykseltä.

Rubeus ja Wilhelmina ovat toisella yhdistyksellä leikattuja, sirutettuja, rokotettuja, fiv/FeLV testattuja (negatiivinen) sekä madotettuja. Kaksikko etsii yhteistä, kissatonta kotia, sillä Rubeuksella ollut edellisessä ensikodissaan hankaluuksia toisten kissojen kanssa.

Luonteista:
Rubeus on luonteeltaan todella energinen, leikkisä sekä ahne. Virtaa tässä pojassa kyllä riittää! Rubeus on myös sosiaalinen ihmistä kohtaan. Pienen alkujännityksen jälkeen hän antaa rapsuttaa, sekä ottaa syliin. Hän myös alkaa kehräämään kovaa, kun rapsutetaan.

Wilhelmina on hieman varautuneempi ihmisiä kohtaan. Syömään, sekä leikkimään hän tulee ihan ihmisen viereen, mutta kosketuksesta hän ei vielä pidä. Wilhelmina on Rubeusta hieman rauhallisempi. Hän on kuitenkin utelias ja tutustuu uuteen ympäristöön reippaasti. Wilhelminan lemppari on märkäruuat, nappuloita syö hieman vähemmän. Kumpikin käyttää mallikkaasti hiekkalaatikkoa.

Mikäli kiinnostuit tästä kaksikosta, luethan ensin https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ ja vastaathan sähköpostissa sivustolta löytyviin kysymyksiin.

Yhteydenotot: suvilahtinen01 [at] gmail.com

Jätä kommentti