Repa, Espoo (varattu)

Kokoharmaa Repa ”Rebekka” on selvästikin sisarustrionsa rohkein tyttö ja aikamoinen tättähäärä. Tämä kokoharmaa nökönenä saattaa vähän suhautella ja poksua pelästyessään mutta on tosi perso ruualle ja täysin lahjottavissa herkuilla 😀 liekö se syynä, että juuri tämä hopeatassu ”jäi kiinni” ennen arempia siskojaan. Kuvaavaa on että steriloinnin jälkeen hän oli ensimmäisenä syömässä vaikka leikattiin kolmikon viimeisenä. Jalat eivät vielä kunnolla kantaneet ja ruokaakin meni vähän sinne ja tänne mutta se ei tahtia haitannut.

Repa vaikuttaa mutkattomalta luonteelta ja hänellä olisi hyvä olla kaverina reipashenkinen nuori kissa. Populaatiotaustaisia kissoja ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi. Repa on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu, sekä testattu FeLV/FIV negatiiviseksi.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kodin Repalle, olethan yhteydessä osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com. Muistathan vastata viestissäsi kissanottajan kysymyksiin https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/

Jätä kommentti