Raita, Tampere

Päivitys Raidan kuulumisiin 26.01.2023

Raita on rohkaistunut hieman lisää, ja saapuu usein tarkkailemaan ihmisten tuohuja. Raidan lähellä myös saa rauhallisesti puuhailla, mutta äkkinäiset liikkeet saavat hänet säntäämään piiloon. Raita on hirveän suloinen arkalainen, ja vaikka silittää ei saa, niin Raitaa on mahdoton olla rakastamatta.

Raita sopisi parhaiten kotiin, jossa olisi enemmän kuin yksi kissakaveri. Saattaa nimittäin olla, että Raidasta ei välttämättä tule yhdelle kissalle sitä parasta ystävää, vaikka hän muiden kissojen seurassa viihtyykin.  Erityistapauksessa Raita olisi mahdollisesti luovutettavissa myös ainoaksi kissaksi, kunhan oma tuleva koti ymmärtää, ettei Raidasta välttämättä saa sylikissaa, ja että luottamus on rakennettava Raidan ehdoilla.

Päivitys Raidan kuulumisiin 3.12.2022

Raita on nyt vaihtanut ensikotia ja totuttelee sisäkissan elämään  Tampereella.

Raita pitää majaa sängyn alla öisin, mutta siirtyy sängyn päälle heti aamulla, kun ihminen on tarpeeksi kaukana. Aluksi Raita ei juuri muualle uskaltautunut, mutta nyt hän jo tutkii ympäristöään, lennättää leluja, ja on liikuskellessaan itse suloisuus. Vaikka Raita on kovin ujo ja jännittää vielä, niin ystävälliset silmäniskut ja reippaasti pystyyn nostettu häntä kertovat, että Raita kyllä jokin päivä ystävystyy läheisemmin myös ihmisten kanssa.

Raidan tulevassa kodissa olisi hyvä olla rohkeampi kissakaveri tai useampi näyttämässä mallia, ettei ihmistä tarvitse jännittää. Kovin reviiritietoisia tai rajusti leikkiviä kissoja Raita saattaa kuitenkin pelätä.

Raita luovutetaan vain hellään ja rakastavaan kotiin, jossa on aikaa ja rakkautta rakentaa luottamusta aremman kissan kanssa.

Raitaan voi tulla tutustumaan Tampereelle Kalevaan.

Anniina, 050 3075607 / anniinakai1892 [at] gmail.com

Minä olen Raita, raidallinen, kirjava, nuori äiti-kisu.
Ikää minulla on ehkä 3-4 vuotta.
Tulin ensikotiin yhdessä tyttäreni Ruskan kanssa.
Olen kotoisin tuolta maaseudulta, jossa meitä asusteli iso joukko kissoja ja oli meillä siellä ihminenkin, joten olen vähän tottunut ihmisiin.

Arka minä vielä olen ja kaikki asiat täällä ihmisten asunnossa vielä ihmetyttävät suuresti. Minä tykkään ilmaista itseäni suhisemalla, mutta vihainen en ole, epävarma vaan tästä kaikesta uudesta.
Ensikodin ihmisten olen antanut itseäni koskea ja silityksiä olen jo saanut, vielä minä tässä mietiskelen, mitä niistä tykkään.
Olen utelias ja seurailen etäisyyden päästä, mitä täällä ensikodissa touhutaan.

Tykkään hurjasti kaikesta kissanruuasta, jossa makuna on kana! Täällä ensikodissa syödään viljatonta ja sokeritonta kissanruokaa. Vessassa osaan käydä moitteettomasti.

Ensikodissani on lapsia ja muita kissoja, joten elämän ääniin täällä on totuttu, toki vielä pidän etäisyyttä vähän kaikkeen, mutta kaikki ajallaan.
Omassa kodissani saisi siis olla reipas ja sosiaalinen kissakaveri odottamassa. Jos ei kaveria löydy, minulla on täällä oma tytär, joka kyllä lähtisi mieluusti kaveriksi omaan kotiin.

Jos haluat heti valmiin sylikissan, älä ota minua.
Jos haluat nähdä, kuinka reipastun ja saavun vähitellen sohvalle viereesi ja eräänä päivänä syliisi, ota minut. Olen taatusti kauniimpi, kuin yksikään sohvatyyny!

Minut on loishäädetty, rokotettu, leikattu, testattu terveeksi FIV/FeLV osalta, sekä sirutettu ja olen kaikinpuolin valmis muuttamaan omaan kotiin jatkamaan opetelua kotikissaksi.

Jätä kommentti