Pippana, Kärkölä (varattu)

Pippana uskaltautui vihdoin pois piilostaan sohvan takaa ja oli siirtynyt sähisemään kiipeilypuun koppiin. Nälkä oli myös neidin yllättänyt ja kopista syömään ilmestyi pieni ja peloissaan oleva Pippana, vieläpä keskelle yläkerran aulaa missä ei ole mitään näkösuojaa! Pippanan kesyyntyminen on siis alkanut hyvää vauhtia ja toivottavasti se jatkuu samaa rataa. Pippana ei myöskään ole enää ”riippuvainen” Päivistä vaan uskalsi liikkua jo yksin, vaikka ihminen oli alle kahden metrin päässä paikasta, jossa Pippana oli syömässä.

Pippana on arviolta n. 5-6 vuotias tyttökissa. Väriltään se on kokonaan musta ja sillä on keltaiset silmät. Se on elänyt populaatiossa koko ikänsä ja sillä ei ole ollut hirvittävästi ihmiskontakteja joten se on kovin arka. Eläinlääkärin mukaan se on tehnyt myös aika monta pentuetta, koska sen kohdun kunto leikatessa näytti siltä.

Nyt Pippana on kuitenkin rokotettu, sirutettu, madotettu, leikattu sekä testattu fiv ja felv negatiiviseksi. Ennen uuteen kotiin lähtöä Pippana käy vielä hammaslääkärissä, koska sillä on niin hirvittävästi hammaskiveä.
Pippana asuu nyt Päivin kanssa samassa huoneessa.

Pippana on hammaslääkärin jälkeen valmis lähtemään omaan kotiin!

Ota yhteyttä vivikaylonen [at] gmail.com

Jätä kommentti