Pikkis, Uurainen (Varattu)

Pikkis noin 4 1/2 kuukauden ikäinen urospentu. Otettu talteen navettapopulaatiosta.

Pikkis on ensikodin porukan pienin, mutta alusta saakka rohkein. Ottanut vanhemmista kissoista mallin pelätä ihmistä. Mutta rohkea ja avoin luonne voittaa usein Pikkiksen kohdatessa ihmisen.
Pikkis on väsymätön leikkijä ja jaksaa jahdata höyhenkeppiä pitkään. Välillä pieni huili tai käynti ruokakupilla niin jaksaa taas leikkiä.
Pikkis on kovin utelias ihmisen puuhista ja ihmisestä. Välillä on tultava koskemaan tassullasaa  ihmisen varpaaseen tai sormeen. Pikkiksellä on aina pieni pike silmäkulmassa, että mitähän seuraavaksi.

Pikkis on edistynyt ensikodissa hyvin. Saattaa antaa jopa masusta silittää tai tulee sängynpäälle viereen kerälle nukkumaan. Pikkis on kova syömään ja onkin ruokakupilla aina ensimmäisenä. Onhan Pikkis vielä kasvuiässä.

Pikkis on ensikodissa tottunut lapsiin sekä toisiin kissoihin. Ja rauhallisiin isoihin koiriin.

Pikkis tarvitsee kodin jossa on ehdottomasti nuori leikkisä kissa kaveri. Tai vaihtoehtoisesti mukaan voi muuttaa joku jo ensikodissa tutuksi tullut kissakaveri. Heidän ilmoitukset löytyy täältä nimellä Miiru ja Miisu.

Pikkiksellä löytyi lääkärikäynnillä alapurenta, jonka kehitystä seurataan ja tarvittavat toimempiteet tehdään ensikodissa.

Pikkis luovtetaan aikaisintaan helmikuun lopulla. Useaankertaan madotettuna ensikodissa, rokotettuna, sirutettuna ja Felv/fiv testattuna sekä leikattuna.

Jos sinulla kiinnostus heräsi Pikkikseen. Niin laita minulle kattava kertomus itsestäsi ja kodistasi jo ensimmäisellä viestillä. Sähköposti pitkanenmm [a] gmail.com

Jätä kommentti