Pertti, Jyväskylä (varattu)

Pertti on hurmaava, noin 5-vuotias, leikattu kolli, joka etsii sitä ihan omaa kotia tositarkoituksella. Loukutettu ulkoa kesällä 2022 ja alkukankeuksien jälkeen on nyt hyvin hellyydenkipeä ja seurallinen, ja hakeutuu itse syliin niin halutessaan, ja onkin pitänyt tähän mennessä aivan kaikista tapaamistaan ihmisistä. Sängyn alla on herran mieluisin nukkumapaikka ja usein sinne kurkistaessa saakin vastauksena ”kurrr mäy” ja kissa kömpii hellittelyjen toivossa esille. Äkilliset uudet äänet välillä jännittävät vielä sen verran, että pakenee tuumaustauolle sängyn alle, mutta toipuu äkkiä kun maailma ei pudonnutkaan niskaan, ja ihminenkin on ihan rauhallinen eikä enää ole millänsäkkään vaikkapa roskisautosta, mikä ensialkuun oli kauhistus.

Pienten lasten kanssa samaan talouteen Pertti tuskin sopeutuu juurikin tuon äänijännityksen takia, ja vaikka hurmaava ja melko luottavainen onkin, niin tämä herra on myös pelkopurija ja aiemmassa ensikodissa ilmeni siirtoaggressiivisuutta talouden toisista kissoista.

Tulevaisuudessa luovutus hammashuollon jälkeen, rokotukset, madotukset ja kastraatio hoidettuna. Tämä seuramies on fiv positiivinen eli luovutus vain ainoaksi tai toisen fiv+ kissan seuraksi.

Pertti majailee Jyväskylässä ja voi tulla tapaamaan sovitusti. Mikäli haluaisit Pertille tarjota kotia niin ota yhteyttä spostitse, vastaile täältä löytyviin kysymyksiin, ja sovitaan sitten tapaamista.


Sposti: 1996rosa.emil [a] gmail.com

Jätä kommentti