Peppi, Tampere (varattu)

Peppi on kesy ja kiltti kodinvaihtaja, joka tuli ensikotiin heinäkuun alussa edellisen omistajan menehdyttyä. Peppi oli alussa varautunut, mutta suli pian uuden palvelijansa silityksiin. Pepillä oli tullessaan korvalehdet ilmeisesti mäkäräisten ruville puremat, mutta ne ovat parantuneet hyvin. Myös etutassujen anturat olivat palaneet jossain, mutta nekin ovat jo parantuneet.

Pepissä on vähän taipumusta seinäruusuiluun; se on ujo ja helposti vetäytyy taustalle ja odottaa hiljaisen toiveikkaana, että häntäkin huomioitaisiin. Ihanteellinen kissakaveri sille ei siis ole liian dominoiva tai huomionhakuinen, vaan kiltti, rauhallinen ja leikkisä.
Peppi pitää perinteisistä kissajutuista kuten auringossa makoilusta, pahvilaatikoista ja palloista, mutta teknisemmät lelut saattavat jopa vähän pelottaa. Ruoista raksut maistuvat parhaiten, mutta märkiskin menee viimeistään jos laittaa pari raksua päälle houkutteeksi.

Ensikodin omaan kissaan tutustuminen aiheutti ihan alussa vähäistä stressimerkkailua, mutta tämä loppui pian kaikkien osapuolten rentouduttua. Peppi on leikattu, sirutettu, rokotettu ja FIV/FeLV-testattu (neg). Peppi on valmis muuttamaan uuteen kotiin syyskuussa hammasremontin jälkeen.

Päivitys 9.9.2022:

Peppi toipuu parhaillaan hammasrempasta, jossa siltä poistettiin aiemmin katkenneiden hampaiden juuria ja hammaskiveä sekä hoidettiin ientulehdusta. Peppi on valmis muuttamaan uuteen kotiin, jahka on todettu hammaskontrollissa operaatiosta toipuneeksi. Peppiä on kyselty usealta taholta ainoaksi kissaksi, mutta se kaipaa kovasti omaa kisukaveria. Se ottaa ujosti mutta sitkeän toiveikkaasti kontaktia ensikodin seniorimörrikkään, joka ei ikävä kyllä ole kovin vastaanottavaisella tuulella. Kodissa tulisi siis olla valmiina ystävällinen ja rento kisukaveri leikkiseuraksi.

Peppiä saa tulla tapaamaan Tampereen Pyynikillä. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen liina.harkonen [a] gmail.com

Jätä kommentti