Pepe, Lempäälä

Pepe n 6kk, poikakissa. Otettiin huostaan navettapopulaatiosta emon ja kolmen sisaruksen kanssa ( näistä sisaruksista omat ilmoitukset mm Pikka ja Mindi). Varsin aralta emolta opittu silloin  jo malli pelätä ihmistä. Nyt ensikodissa edistymistä tapahtunut, mutta vielä vähän pidetään etäisyyttä. Pepelle olisikin paras saada kaveriksi rauhallinen, leikkisä nuori kisu, vaikka oma sisarus. Ainoaksi kissaksi ei Pepeä  kuten ei muitakaan KiSun nuoria/pentuja luovuteta.

Pepe on madotettu nyt useasti, rokotettu kahdesti, testitulos Fiv/FeLv- virus negatiivinen, sirutettu ja rekisteröity Turvasiruun. Kastraatioleikkaus tehdään ennen luovutusta.


Pepe on sisäsiisti, eikä ole sairastellut.


Jos haluat tutustua Pepeen  LUE Kodittomien kissojen sivulta Kysymykset kissat ottajalle. VASTAA näihin ensikodin s.postiin outinsposti [ at ] outlook.com. Näin prosessi etenee. ÄLÄ siis heitä s.postiin vain kysymystä että ottaisin kissan; se ei herätä luottamusta. Vastuumme ensikoteina on löytää kullekin kissalle sopiva koti ja joka ymmärtää mihin kissan ottajana sitoutuu.  Siksi nämä kysymykset.
Pepen ensikoti on Lempäälän Säijän kylässä.

Jätä kommentti