Pena, Hankasalmi

Kulmakunnan kingi Pena joutui luopumaan tittelistään ja muuttamaan maalle Hankasalmelle, kaiken kukkuraksi vielä matkalla huumattiin ja vietiin miehuus. Varmasti ketä tahansa kiukuttaisi moinen.
Pena oli siis tulovaiheessa syystäkin kovin kiukkuinen ja jouduttiin lepyttelemään häntä tovi. Metriä lähemmäs ei arvannut mennä, sähistiin ja poksuttiin kovin.

Nyt kuitenkin Pena on rauhoittunut, vielä toki äkkinäiset liikkeet ja vieraammat ihmiset häntä hermostuttavat, mutta paljon on menty eteenpäin. Pena on uskaltautunut viimein tulla kaapistaan ulos, hän on aivan rakastunut perheen kahteen Kisu-kissaan, etenkin Urhoon hän on kovin mieltynyt ja mielellään tämän vieressä kiehnäisi ja nukkuisi. Ihmisen seurassa uskalletaan jo syödä ja ottaa muutenkin rennosti. Tutut ihmiset saavat silittää, toisaalta se on Penan mielestä hieman hämmentävää ja liekö oikein koskaan ihmisen silitystä saanut kokea. Pena on hirveän kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu, myös koiriin Pena alkaa olla jossain määrin tottunut. Taloudessa asustaa tällä hetkellä viiden kissan lisäksi viisi koiraa, joista kolme on Penan kokoista pentua. Liian innokkaana jos lähelle tullaan, saattaa Pena asiasta mainita.

Pena alkaisi olla valmis omaan kotiin, hänelle olisi tärkeää että uudesta kodista löytyisi oma rauhallinen kissakaveri, jonka vieressä olisi mukava kölliä. Kollit ovat tähän asti olleet Penalle mieluisinta seuraa (talouden tyttökissat ovat nimittäin turhan äkäisiä) Luovutus madotettuna, leikattuna, sirutettuna, rokotettuna ja fiv/felv-testattuna (negat.)

Lisätiedot ensikodilta: laura [at] willamyrskylintu.fi

Jätä kommentti