Päivi, Kärkölä (varattu)

Päivi on edistynyt ensikodissa ollessaan jo sille tasolle, että uskaltaa tulla ihmisen läsnäollessa syömään keskelle yläkerran aulaa! Sähinää ja murinaa kyllä kuuluu edelleen, mutta vihdoin uskalletaan tulla jo pois piilosta. Myös aulan kiipelypuu on alkanut kiinnostamaan ja siinä voi makoilla tasolla, vaikka ihminen lähestyy. Eli kesyyntymistä on alkanut tapahtumaan ja toivotaan, että tämä jatkuu samaa vauhtia.

Päivi tuli ensikotiin 12.12.21 suoraan loukusta. Päivi on elänyt pienehkössä populaatiossa koko ikänsä. Iästä ei tämän takia ole tarkkaa tietoa, mutta arviolta Päivi on noin kaksi vuotias. Päivi on kovin arka ja kovin sähisevä tyyppi, mutta siitä varmasti kesyyntyy vielä ajan kanssa oikein kiva kissa! Nyt jo sitä pääsee lähemmäs kuin silloin kun se tuli ensikotiin. Päivi asustelee nyt Pippanan kanssa samassa huoneessa, jonka takia päivin kylkeen on ajeltu sydän, koska tytöt ovat hyvin saman näköiset.

Päivillä on etuhampaiden joukossa yksi pitkä hammas, joka ei ainakaan nyt haittaa kissan elämää mitenkään, mikäli uudessa kodissa se alkaa vaivaamaan niin se täytyy käydä poistamassa.

Päivi on heti valmis omaan kotiinsa. Se on rokotettu, sirutettu, madotettu, leikattu sekä fiv ja felv testattu negatiiviseksi.

Mikäli kiinnostuit Päivistä, ota yhteyttä vivikaylonen [at] gmail.com

Jätä kommentti