Olivia, Jyväskylä

Olivia on arviolta noin 1,5 vuotias kissaneiti, loukutettu Viitasaaren populaatiosta lokakuun alussa. Ensikodissa hän on todella arka, piilottelee sängyn alla koko päivän eikä poistu sieltä ennen yötä. Öisin hän tutkii paikkoja ja saattaa jopa itsekseen leikkiä kissanminttulelulla, mutta ihmisen kanssa hän ei vielä leiki.

Selkeästi pelkää vielä ihmistä, joten luovutus vasta silloin kun on hieman kesyyntynyt ja tottunut sisäkissan elämään ja ihmiseen. Fiv/Felv negatiivinen, mutta ei ole tietoa miten suhtautuu toisiin kissoihin. Ensisijaisesti kuitenkin etsii kotia missä olisi jo kesy kissakaveri josta ottaa mallia.

Olivia on muuten terve kissa, mutta ensikotiin saapuessa hänellä oli kuumetta ja hieman vatsaongelmia, joista syistä sterilisaatio ja rokotukset ovat vasta joulukuun puolivälissä. Uudelta kodilta pyydetään myös kärsivällisyyttä, sillä hän on hieman nirso ruuan suhteen. Hän on muuten sisäsiisti mutta kuljetuskoppa on kauhun paikka ja sinne yrittäessä voi sattua vahinko.

Olivia ei ole millään tapaa agressiivinen, pelkästään arka. Silitystä sietää jonkin verran, mutta perääntyy kosketusta. Hän tarvitsee paljon aikaa tottuakseen uuteen ympäristöön.

Olivia on ensikodissa Jyväskylässä, ota yhteyttä jos kiinnostaisi tulla katsomaan tätä kaunista vihreäsilmäistä kisua. Laita sähköpostilla mahdolliset kysymyset ja tiedot itsestäsi, vastaan mielelläni.
Huomioi että Olivia ei ole vielä luovutusvalmis, hän tarvitsee vielä aikaa ensikodissa kesyyntyäkseen. Olivia luovutetaan aikanaan rokotettuna, fiv/felv testattuna, loishäädettynä, sirutettuna ja leikattuna.

riina.vihinen [at] gmail.com

Jätä kommentti