Oliver, Jyväskylä (Varattu)

Oliver on arviolta n. 6-vuotias kollikissa. Hänet on loukutettu ulkoa mutta on todennäköisesti tottunut ihmisiin ja on täysin kesy mutta hieman arka. Oliver sietää ensikodin ihmisen silitystä mutta vieraita ihmisiä kohtaan on hieman varautunut. Toisia kissoja ensikodilla ei ole, joten ei ole tietoa miten reagoi muihin kissoihin mutta hänet luovutetaan ainoastaan kissalliseen kotiin. Ihanteellinen olisi omakotitalo ulkotarhalla, hän on selkeästi tottunut ulkoilemaan ja viettää paljon aikaa ensikodin lasitetulla parvekkeella. (EI luovuteta vapaana ulkoilevaksi)

Alussa oli merkkailua, mutta kastraation jälkeen sekin loppui. Terveystarkastuksessa paljastui että aiempi elämä on ottanut koville. Silmistä löytyi vanhat vammat mutta ei vaikutusta näköön. Korvat on paleltuneet ja repaleiset. Purukalusto oli kärsinyt ja lopulta oli poistettava suurin osa hampaista. Turkki oli todella huonossa kunnossa ja uusin löydös on atopia johon on säännöllinen lääkitys.

Lapsia Oliver ei siedä ollenkaan, joten valitettavasti lapsiperheelle ei tämä kissa sovi. Hänellä on myös paha tapa näykkiä, mutta sen vastapainona hän osaa olla myös todella suloinen, lähestyy ihmistä ja haluaa huomiota ja nukkuu kaikki yöt samassa sängyssä. Oliver rakastaa myös ihmisen kanssa leikkimistä.

Oliver tarvitsee vielä aikaa ensikodissa, vielä on tulossa ainakin kontrollikäynti atopialääkityksen takia. Hänet luovutetaan aikanaan rakastavaan loppuelämän kotiin sirutettuna, rokotettuna, leikattuna, fiv/felv testattuna (testi oli negatiivinen) ja madotettuna.

Alustavat kyselyt voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen riina.vihinen[a]gmail.com ja kerrothan viestissä kattavasti itsestäsi ja millaisen kodin olisit hänelle valmis tarjoamaan. Oliver on ensikodissa Jyväskylässä missä häntä voi sovitusti tulla katsomaan.

Jätä kommentti