Nacho, Sushi ja Nugetti, Jyväskylä (Varattu)

Nacho, Nugetti ja Sushi etsii kotia!

Nacho (harmaa) on noin pari vuotias tyttökissa. Nacho saapui ensikotiin kahden pentunsa, sushin ja nugetin kanssa, ja hoiti lapsensa oikein mallikkaasti.
Nacho on vielä kovin ujo, eikä anna koskettaa, mutta saattaa itsenäisesti lähestyä ihmistä herkkujen toivossa, sekä ruokinta-aikaan pyörii jaloissa. Ujoudesta huolimatta Nacho on kovin utelias, ja tutkii uusia asioita innolla.
Toisia kissoja Nacho rakastaa, ja kovasti rakastaakin! Nachon lempijuttuja on toisten puskeminen ja toisten kanssa löhöily pehmeällä matolla, tai sohvalla sohvatyynyjen seassa. Nacho rakastaa pehmeitä petejä ja hyvää ruokaa! Ihan hiljattain Nacho on uskaltautunut vähän leikkimään ihmisenkin kanssa erilaisilla leluilla, joten hänestä varmasti kuoriutuu vielä ihana tyyppi!

Sushi on Nachon pentu, ja on pennuista isompi. Sushi on tyttökissa. Hän on musta ja kaulassa on valkoinen läntti. Arviolta pennut ovat syntyneet elokuussa. Sushi on pennuista rohkeampi ja uteliaampi. Sushin lempipuuhaa on riehuminen ja joulukuusessa roikkuminen, hänestä ei virta lopu vähällä! Sushi on kova leikkimään, ja etenkin pienet hiirilelut on osottautunut lemppareiksi.
Sushi tykkää muista kissoista, on äärimmäisen kiltti toisille ja pesee toisia joka päivä. Sushi on kovin persoruualle ja ruokinta-aikaan juoksee kamalaa kyytiä ihmisen ympärillä ja ilmoittaa kovaan ääneen että nyt on nälkä. Sushi on myös vielä ujo ihmisiä kohtaan, lähestyy itsenäisesti ihmistä, syö kädestä ja tulee ihmisen viereen istumaan, mutta kosketusta pelkää.

Nugetti on myös Nachon pentu ja on pennuista pienempi. Nugetti on tyttökissa. Nugetti on musta, ja kaulassa pieni valkoinen läntti. Nugetti on pieni mutta pippurinen tapaus, hän ilmoittaa sähinällä jos ihminen yrittää liikaa lähestyä. Hän on kovin epävarma ja ujo vielä, mutta selkeästi myös reipastunut! Nugetti myös ruoka-aikaan juoksee jaloissa ja odottaa ruokaa intopinkeenä, ja hän onkin kaikki ruokainen.
Nugetissa on myös virtaa kuin pienessä kylässä, aivan kuin siskossaan Sushissa. Nugetti on aika utelias, ujoudesta huolimatta, mutta yleensä hän tarvitsee kissa kaverit ympärilleen jotta rohkaistuu, ja muiden kanssa laumassa uskaltaa lähestyä mm. uusia asioita. Nugettikin varmasti kesyyntyy oikein mukavaksi, kunhan hän löytää kärsivällisen kodin jossa saa rauhassa totutella normaaliin elämään sisätiloissa.

Kissat luovutetaan terveystarkastettuina, madotettuna, rokotettuna, sirutettuna sekä leikattuina.
Vain toisen kissan kaveriksi, sisäkissoiksi, koirista ei kokemusta, ja uskoisin että pikkulapsiperhe ei ole sovelias heille.

Nacho on jo leikattu, mutta pikkutytöt kerryttelee vielä hieman painoa jotta voidaan leikata 🙂 tämän hetkinen arvio pentujen luovutuksesta on noin helmikuussa. Nacho on valmis omaan kotiinsa jo nyt.

Kissat sijaitsee Jyväskylässä

Jos sinulla olisi antaa koti jollekkin heistä, ota yhteyttä sähköpostitse. Myös yhteiseen kotiin luovutus onnistuu.
jenni_pellinen [at] hotmail.com

Jätä kommentti