Möykky, Jyväskylä

Möykky on arviolta 5-vuotias leikattu poikakissa.
Möykky tuli kisulle ensikotiin kodinvaihtajana kahden kissaveljensä Mörrin ja Röllin kanssa. Joista Röllikin vielä kotia etsii.

Möykky oli ensikotiin tullessaan todella arka, hänellä oli iso napatyrä ja turkki aivan takuilla. Napatyrän korjauksen, kastraation ja turkin kuntoon hoitamisen jälkeen Möykystä tuli kuin toinen kissa. Leikkisä ja läheisyydenkipeä. Tykkää rapsuttelusta ja silittämisestä, muttei viihdy sylissä. Lempparileluja on pallot ja mikä vaan mistä löytyy höyheniä. 😀

Möykyllä on todella nätti ääni, ja hän ei kainostele sanoa jos jotain asiaa on.
Tietää tarkkaan millon ruoka-aika on ja jos ei rupea sapuskat näkymään tulee Möykky kyllä kyselemään.

Möykky tulee toimeen muiden kissojen kanssa, ja uudelta kodilta vaaditaankin, että sieltä kissakaveri löytyy.
Möykky tykkää viettää aikaa kiipeilypuun nokassa ja ikkunalaudalla tähystelemässä.

Möykyllä on herkkä vatsa, tämän takia hän syö ainoastaan helposti sulavaa märkäruokaa ja kuitupitoisia naksuja, ruokavaliota on hyvä jatkaa lopun elämää.

Ensimmäisen terveystarkastuksen yhteydessä Möykyltä löytyi sydämestä sivuääni, joka käytiin sydänultrassa tutkimassa. Hänelle todettiin lieväasteinen sydänlihaksen paksuuntumishäiriö, johon hän sai loppuelämän kestävän lääkityksen, joka tulee antaa päivittäin.
Alkuun lääkkenanto oli haastavaa, mutta on ajan kanssa tähän tottunut ja nyt lääke menee joka ilta mutkitta alas.

Mikäli pystyt tälle ihanalle karvakaverille rakastavan kodin tarjoamaan, käy lukaisemassa Kisu ry:n luovutusehdot ja ennakoivasti vastaamassa myös haastattelu kysymyksiin. Sen jälkeen vaan rohkeasti viestiä niin sovitaan milloin pääset Möykkyä moikkaamaan!

Yhteydenotot: roope.hiiri [at] gmail.com

Jätä kommentti