Mimmu, Espoo

Mimmu on muutaman vuoden ikäinen hellyttävä surusilmä ja tosi kaunis, mutta superarka parka. Tytsy otettiin talteen tiineenä ja tämä nuori yh-mutsi kasvatti lapsensa ensikodin lämmössä, nyt he ovat jo maailmalle.


Mimmu on herkkä sielu ja hänen luottamuksensa voittamiseksi on valmistauduttava tekemään pitkäjänteistä hoivatyötä. Pikavoittoja ei todennäköisesti ole luvassa, mutta kärsivällisellä asenteella saavutetaan hänen kanssaan todennäköisesti ajan myötä paljon. Muutokset näyttävät aiheuttavan stressiä ja syömättömyyttä, joten loppuelämän kodin elämänmenon soisi olevan suht rauhallista.

Mimmulle tekisi varmastikin hyvää kesyn ja rauhallisen kotikissan seura, se voisi auttaa luottamuksen rakentamisessa ja antaa oivaa esimerkkiä ihmissuhteiden luomisessa. Populaatiotaustaisia kissoja ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi. Mimmu on leikattu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu, sekä testattu FeLV/FIV negatiiviseksi.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kodin Mimmulle, olethan yhteydessä osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com. Muistathan vastata viestissäsi kissanottajan kysymyksiin https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/

Mimmu on ensikodin yllätykseksi antanut tutun ihmisen harjata puolipitkää turkkiaan pehmeällä harjalla ja näyttää nauttivan poskien ja pään harjaamisesta niin kovasti, että alkaa kehräämään ja leipomaan tassuilla. Tyttö pysyttelee kyllä edelleen turvapaikassaan saunan lauteilla mutta seurailee sieltä välillä kylppärin tapahtumia.

Jätä kommentti