Miisu, Uurainen

Miisu on noin 1 vuotta ja 3 kuukautta vanha pienikokoinen naaraskissa, joka otettiin talteen navettapopulaatiosta.

Ensikotiin tultaessa Miisu oli kovin pelokas ja arka. Jännitti ihmistä kovasti. Miisusta on alkanut kuoriutua aivan hellyyttävän, ihana nuori kissa neiti. Toisinaan saattaa innostua ensikodin toisten rohkeampien kissojen mallista leikkimään höyhenkepillä. Ja saattaapa ottaa ihmisen kädestä herkunkin ja pienet silitykset tai tulla syömään ihmisen läsnä olessa. Hoitajan lähestyessä Miisu vielä saattaa sähistä ja murista varoitukseksi.

Miisu on ensikodissa tottunut lapsiin ja toisiin kissoin sekä isoihin rauhallisiin koiriin.

Miisu tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja etsiikin kotia jossa on oltava jo ehdottomasti toinen kissa. Rauhallinen ja tarvittaessa tilaa antava, mutta joka rohkaisisi Miisua kanssakäymiseen ihmisen kanssa. Vaihtoehtoisesti Miisu voisi muuttaa uuteen kotiin jo ensikodissa tutuiksi tulleen kaverinkanssa. Heistä löytyy ilmoitus täältä nimillä Pikkis tai Miiru.

Miisu luovutetaan aikaisintaan helmikuun lopulla toisen lääkärikäynnin jälkeen. Miisu on luovuttaessa leikattu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu ensikodissa sekä Felv/fiv testattuna.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi kauniista Miisu-neidistä, laita minulle kattava kuvaus itsestäsi ja kodistasi jo ensimmäisessä viestissäsi. Sähköposti pitkanenmm [at] gmail.com.

Jätä kommentti