Miiru, Uurainen

Miiru on navettapopulaatiosta talteenotettu noin 9 kuukauden ikäinen uroskissa.

Miiru on hyvin rohkea ja utelias. Seuraa kiinnostuneena ihmisen tekemiä touhuja. Uteliaisuuden voitettua lähestyy ihmistä ja nuuhkaisee sormea ja antaa hetken silittää itseään. Nopeita liikeitä ja ihmisen nopeasti lähestyessä Miiru vielä sähisee ja pakenee piiloon.

Herkut ja hyvä ruoka ovat Miirun mieleen ja niitä ihmisen kädestä suostuu syömään. Ruoka-aikaan onkin jo vieressä odottamassa ruokaa.

Miiru on kova leikkimään ja rakastaa jahdata höyhenistä tehtyä lelukeppiä. Kissakaverin häntä on myös mieleinen leikkikalu. Miiru käyttää sujuvasti hiekkalaatikkoa.

Miiru on tottunut lapsiin ja ensikodissä lempi-ihminen on 7-vuotias tyttö. Sekä toiset kissat ja isot rauhalliset koirat ovat tulleet tutuiksi. Tällä hetkellä vielä verkko-oven läpi ensikodin toisia eläimiä tutkitaan.

Miiru tarvitsee ehdottomasti seuraksi toisen leikkisän kissakaverin. Miiru on niin sosiaalinen ja aktiivinen kissa, että yksin ollessa turhautuisi varmasti. Vaihtoehtoisesti Miiru voisi lähteä jo ensikodissa tutuksi tulleen kaverin kanssa.Heistä löytyy ilmoitukset nimillä Pikkis ja Miisu.

Miiru kävi 9.1 ensimmäisellä lääkärinkäynnillä.
Miiru luovutetaan helmikuun loppupuolella toisen lääkäri käynnin jälkeen. Miiru on luovutushetkellä noin 10 kk, useaan kertaan madotettu, sirutettu, Felv/fiv- testattu, leikkuutettu ja rokotettuna.

Mikäli kiinnostuit Miirusta kerrothan monipuolisesti jo ensimmäisessä viestissä itsestäsi ja kodistasi. Sähköposti pitkanenmm [a] gmail.com

Jätä kommentti