Maukka, Jyväskylä

Kiitos kaikille Maukasta kiinnostuneille! Kyselyitä on tullut niin paljon, ettei niitä tällä erää oteta enempää vastaan.

Tässä on kiltti ja hauska Maukka – lemmikkinä unelmien täyttymys!

Maukka on herrasmies hyvillä käytöstavoilla, hän on siisti sekä vessassa käynnin että leikkien suhteen ja ihmisiä kohtaan todella ystävällinen sekä luottavainen. Heti ensikotiin saapumisestaan asti Maukka on nauttinut rapsutuksista ja loikoilusta talon pehmeimmillä pinnoilla, tai sitten vaikka ruokapöydällä. Maukka on seurallinen kissa, joka tykkää seurailla talon tapahtumia, mutta viihtyy hyvin myös ihan rauhassa näkyvällä paikalla lekotellen. Kovinkaan leikkisäksi Maukan meno ei ole vielä äitynyt.

Maukka tykkää puskea ja kääntyy usein käden lähestyessä heti selälleen maharapsutusten toivossa. Pari kertaa Maukka on ottanut hellästi hampailla kädestä kiinni, kun ihminen ei ole tajunnut, että rapsutus riittäisi jo. Näissäkin tapauksissa ihmiseltä on jäänyt hienovaraisemmat viestit lukematta. Maukan saa nostaa syliin ilman vastalauseita, mutta ei siinä kauaa viihtyisi. Kovat äänet uudessa paikassa vielä jännittävät, ja imuria ja pesukoneen ääniä täytyykin paeta sohvan alle. Maukka tykkää vastata maukumalla, kun sille juttelee. Maukan kanssa saa nukkua yöt rauhassa ja kaiken kaikkiaan yhteiselo on rauhaisaa ja sopuisaa.

Maukka tuli Kisu ry:lle etsimään uutta kotia edellisen omistajan ollessa estynyt sitä enää luonaan pitämään. Maukka on elänyt sisäkissana tiettävästi koko elämänsä. Maukka on ollut pitkään ainoa kissa, mutta ensikodin toisessa tilassa asustava lajitoveri kiinnostaa kovasti, ja Maukka käy usein maukumassa tälle oven takaa. Rauhassa totuttelemalla voisi siis hyvin sopeutua myös toisen kissan kaveriksi. Ensikodilla ei ole tietoa siitä, kuinka Maukka tulee toimeen lasten tai muiden eläinten kanssa.

Ennen Maukan siirtymistä uuteen kotiin Maukka vielä madotetaan ja käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, sirutettavana ja rokotettavana. Maukka luovutetaan omaan loppuelämän kotiin leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Yhteydenotot: pinja.sojakka [at] gmail.com.

Jätä kommentti