Maria & Torsti, Kerava (Varattu)

Varvaspantteri-Maria ja Mussukka-Torsti etsivät (ihme kyllä) edelleen uutta yhteistä kotia!

Maaliskuun alun Raivo-Torstista on etuliite tipahtanut räminällä alas, ja Torstelliini on nykyään tuommoinen kehräävä iso höntti (siitäpäs saitte epäilijät että kesyyntyykö tuo ikinä, höhöö). Torstin mielipuuhaa on asunnon karvoittaminen, parkour, Marian härnääminen ja painissa tälle häviäminen, yksisarvispehmon haliminen, pallon kesyttäminen, housuapinan söpöydellä itkettäminen ja intohimoinen syöminen. Torsti nauttii myös pahvilaatikkojen jyrsimisestä. Torsti on oppinut manipuloimaan housuapinaa sanomalla hurjan söpösti mau, jolloin jätetään mikä tahansa käsillä oleva tehtävä kesken ja mennään kysymään meidän pajunkissalta että mitä Torsti-rakas tahtoo. Torsti on täydellinen kissa.

Marian lempipuuhaa on asunnon karvoittaminen, parkour, Torstin paikalleen pistäminen ja painissa voittaminen, pallopelit, housuapinalle kaapin paikan näyttäminen (Maria ei pelkää ihmistä – jos kävelet kohti, niin hän ei väistä, häntä väistetään) ja unisen palvelijan varpaiden kimppuun hyökkääminen (ns. varvaspantterointi). On mahdollista, että Mariakin on sanonut jo mau ja täten hyväksynyt ihmisen palvelijakseen, kisupojille kun ei tule äänenmurrosta niin vaikea sanoa että kumpi täällä on höpötellyt. Marian mieliherkkua on kissanmaito. Ensikodissa on vähän huono omatunto siitä, että Maria vasta Torstin jälkeen saapuneena ei ole saanut kuin ehkä 45 % huomiosta, koska ensikoti meni rakastumaan niin pahasti Torstiin. Vakuutan kuitenkin omatuntoni kautta, että Mariakin on kissoille ominaisesti aivan täydellinen otus.

Ja sitten olennaisin. Nämä kyyhkyläiset ovat koko ajan toisissaan kiinni nyhjäämässä, syövät yhdessä ja nukkuvat sekä viettävät aikaa kyljekkäin tai jossain epämääräisessä mytyssä. Jos tällainen jatkuva ällösöpöily ahdistaa niin tässä ei ehkä ole oikeat kissat sinulle. 

Ihminen on muuttunut siis parissa kuukaudessa ihan hirveästä ääliöstä ihan siedettäväksi hovimestariksi. Etenkin Torsti on alkanut kunnolla nössähtämään ja osoittamaan sylikissan eleitä, kehrää kun kutittelee naamasta ja semmosta noloa. Marialta tulee toistaiseksi vielä tassusta jos yrittää lääppiä. Mainittakoon, että molempi katti tästä huolimatta välillä eksyy kiehnäämään jalkoihin vaikka etätöihin keskittyessä. Jos saisin tässä ensikotihommassa takuita antaa kissasta niin antaisin uuteen kotiin rakastumistakuun. 

Maria että Torsti ovat molemmat kastroitu, hampaat tarkistettu, fiv/felv-testit negatiivisia, sirutettu, rokotettu, madotettu, Torstilta vielä tarkistettu sydänäänetkin. Molemmat oikein siistejä ja (muille kissoille ja kotiympäristölleen) ystävällisiä kisuja. Laatuyksilöitä. Klassisen harmaan ja mustan sävyt sopivat myös moneen sisustukseen.

Eli jos haluat tuntea olosi kolmanneksi pyöräksi omassa asunnossasi tai sinulla olisi muuten vain tarjota näille mussukoille rakastava loppuelämän koti, ota rohkeasti yhteyttä minna.sihvo[a]kolumbus.fi. Vastaathan viestissäsi jo https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ haastattelukysymyksiin. Kissat sijaitsevat kissankarvalla vuoratussa asunnossa Keravalla.

Jätä kommentti