Maple ja Macchiato, Järvenpää

In English after Finnish!

Maple ja Macchiato ovat kaksikko aikuisia kissoja, jotka etsivät uutta loppuelämän kotia yhdessä. Vaikka he ovat asuneet ihmisten kanssa menneisyydessä, he ovat molemmat hieman ujoja ja heillä kesti aikaa totutella meihin.

Maple on pieni naaraskissa ja on noin 7 vuotta vanha. Hänellä on valkoinen turkki jossa on oranseja läikkyjä ja vihreät silmät. Kun hän saapui meille, hän vietti suurimman osan ajastaan sohvan alla piilossa, mutta hän on rohkaistunut paljon, vaikka onkin varovainen yhä ihmisten läsnäollessa. Hän viettää suurimman osan päivästä kiipeilypuussa Macchiaton kanssa, tai napostelemassa ruokaansa.

Macchiato on uroskissa, joka on noin 5 vuotta vanha. Hänellä on suurimmilta osin valkoinen turkki, mutta hänellä on oransseja läikkyjä vähän, sekä oranssi raidallinen häntä ja vihreät silmät. Hän on rauhallinen kissa ja nauttii kiipeilypuun huipussa nukkumisesta ja muiden askareiden seuraamisesta sieltä. Hän on totutellut hyvin meidän luona oloon ja oli kaksikosta ensimmäinen joka oli rohkea ihmisten ympärillä.

Maple ja Macchiato eivät vaikuta kovin innokkailta leikkimään tai olemaan muuten kovinkaan lähellä ihmisiä, mutta ovat tyytyväisiä vähän kauempaa katsellessa. Yksin ollessaan he tykkäävät istua yhdessä keittiön pöydällä ja katsoa ulos ikkunasta.

Maple ja Macchiato ovat kärsineet aiemmin pitkään tulehduksista suussa ja korvissa, joiden seurauksena molemmilta on poistettu kaikki hampaat. Tämän vuoksi he voivat syödä vain pehmeitä ruokia ja tykkäävät eniten pate tyyppisistä ruuista.

Molempien korviin on tullut tulehduksien seurauksena runsaasti pieniä polyyppeja, jotka ovat tällä hetkellä rauhallisia, mutta voivat alkaa kasvaa ja aiheuttaa kutinaa tai korvatulehdusta. Tällöin polyypit pitää poistaa. Maplellä vaikuttaa olevan hieman herkempi kuuloaisti, ja usein kääntyy Macchiaton puoleen saadakseen vinkkejä siitä mitä tapahtuu ympärillä.

Täydellinen koti Maplelle ja Macchiatolle olisi rauhallinen ja hiljainen koti, jossa he olisivat ainoat lemmikit. Koska he säikkyvät herkästi, he soveltuisivat parhaiten kotiin jossa ei ole lapsia, vaan pelkästään aikuisia tai vanhempia teinejä.

Jos ole kiinnostunut adoptoimaan Maplen ja Macchiaton niin lähetä viesti meille osoitteeseen jackie.lavitt [a] gmail.com vastaathan myös Kisun haastattelukysymyksiin viestissäsi!

English:

Maple and Macchiato are a bonded pair of adult cats looking for a new home together. Although they have lived with people before, they are both still shy and took some time to adjust to their new environment when they came to us.

Maple is a small female cat who is about 7 years old. She has white fur with orange patches, and green eyes. When she first came to us, Maple spent most of her time hiding under the sofa. She has become more confident now, but she is still cautious when people are in the room. Maple usually spends most of the day resting at the top of the cat tree with Macchiato or nibbling her food little by little.

Macchiato is a male cat who is about 5 years old. He has mostly white fur with a few orange patches and orange stripes on his tail, and has green eyes. Macchiato is a calm cat who enjoys napping at the top of the cat tree and watching what is going on around him. He has adjusted well and was the first one to feel confident around people.

Maple and Macchiato don’t seem very interested in playing or interacting with people, and prefer to watch them from a safe distance. When they are alone in the apartment, they like to sit together on the kitchen table and look out the window.

Maple and Macchiato have previously suffered from long-term infections of the mouth and ears, as a result of which both cats have had all their teeth removed. Because of this, they can only eat soft food, and prefer wet cat food that has a pate or mousse texture.

As a result of the ear infections, they have both had a lot of small polyps in their ears. The polyps are under control at the moment, but they could start to grow and cause itching or ear infections in the future. In this case, the polyps would have to be removed. Maple seems to have some hearing impairment and usually looks to Macchiato for cues about what is going on.

The ideal home for Maple and Macchiato would be a calm, quiet home where they are the only pets. Because they are easily startled, Maple and Macchiato would do best in a family where there are only adults, or adults and older teenagers.

If you are interested in adopting Maple and Macchiato, please send an email with your answers to the interview questions for adopters to jackie.lavitt [a] gmail.com. The questions are available in English by request.

Jätä kommentti