Manteli, Tampere

Omaa kotia alkaa pikkuhiljaa etsimään nuori poika Manteli 2v. Manteli on hiljattain muuttanut ulkoa populaatiosta ensikotiin harjoittelemaan kotikissan elämää. Täydellinen elämänmuutos ei ihan vielä ole auennut Mantelille, että nämä ihmiset haluavat vain hänen parastaan. Ruokaa tosin poika arvostaa, sitä kun vain aina ilmestyy ilman, että pitää itse nähdä vaivaa.

Manteli on kiltti, mutta kovin arka vielä. Hän on valmis omaan kotiin, kun tästä rohkaistuu ja alkaa liikkumaan vapaammin asunnossa ihmisten ja muiden kissojen joukossa. Manteli luovutetaan vain sisäkissaksi, ja uudesta kodista tulee löytyä ennestään kiltti nuorehko kissakaveri, joka voi auttaa Mantelia kesyyntymisessä. Arkuutensa vuoksi Manteli ei sovi kotiin, jossa on pieniä lapsia ja uuden kodin tulee ymmärtää antaa kissalle aikaa sopeutua. Manteli on leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu ja fiv/felv negatiiviseksi testattu.

Kerro, millaisen kodin sinä tarjoaisit kuvankauniille Mantelille ja ole mukana seuraamassa pojan kehitystä: jenna.marisusa [at] gmail.com.
Apuna yhteydenotossa voit käyttää näitä kysymyksiä: https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/

Jätä kommentti