Mango ja Mandi (pennut), Jyväskylä (Varattu)

HUOM! Suuren viestimäärä vuoksi emme enää vastaanota kyselyitä Mangosta ja Mandista.

Mango ja Mandi löytyivät emonsa kanssa rivitalon välikatosta ollessaan n. muutaman viikon ikäisiä. Oranssi Mango-poika on alusta asti ollut valtavan reipas ja utelias, ja koko ajan kasvaessaan on alkanut vaatia ensikodin ihmisiltä enemmän ja enemmän huomiota ja rakkautta. Punaisenkirjava Mandi-tyttö sen sijaan on alusta asti ollut tästä kaksikosta se varautuneempi osapuoli, vaan kylläpä ihmisen kanssa leikkiminen on nykyään mukavaa. Rapsuttaakin saa toisinaan, yleensä mieluummin ei. Mango ja Mandi luovutetaan yhdessä, sillä Mandi rohkaistuu selkeästi veljensä kanssa touhutessaan.

Mango on sairastanut kroonistunutta silmätulehdusta, joka ollaan hiljattain saatu kuriin. Tämän vuoksi silmät saatavat jatkossakin vuotaa, mutta tämä ei vaadi puhdistamisen lisäksi muita toimenpiteitä. Mango rakastaa ihmisiä, verhoissa kiipeilyä, leikkimistä ja asioiden pureskelua: oli se sitten käsi tai kenkä. Paras nukkumapaikka on pehmeän viltin sisällä tai ihmisen sylissä, ja lempileluja ovat mm. pienet leluhiiret ja höyhenlelut. Rapsutellessa kehräyksestä ei tule loppua.

Mandi on utelias mutta vielä hieman pelokas kissaneiti. Tarvittaessa täysin käsiteltävissä, mutta mieluummin pitää etäisyyttä ja lähestyy vain jos ihmisellä on tarpeeksi kiinnostava lelu kädessään. Viime aikoina on Mandia saanut jo silittääkin, ja onpa se muutaman kerran jo erehtynyt kehräämäänkin. Höyhenlelun lisäksi Mandi rakastaa palloja, etenkin jos niissä on sisällä jotain kilisevää.

Mangon ja Mandin lempileikki on kuitenkin juosta ja painia keskenään, ja siihen pitäisi olla riittävästi tilaa. Myös kiipeily on osoittautunut mukavaksi puuhaksi, joten aktiviteetteja pitäisi löytyä asianmukaisesti. Molemmat ovat tottuneet lapsiin, ja etenkin Mango rakastaa ensikodissa säännöllisesti vierailevaa 4-vuotiasta. Muita kissoja eivät ole vielä tavanneet, koiralle pitää sähistä hirmuisen paljon.

Mangon ja Mandin luovutus tapahtuu aikaisintaan viikolla 37, jolloin pennut täyttävät arviolta 14 viikkoa. Pennut luovutetaan vain samaan kotiin, sirutettuina, madotettuina ja rokotettuina.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä:
iiddu [at] hotmail.com

Jätä kommentti