Maikki, Helsinki

Pieni wifi-antenni saatavilla.

Nuori Maikki-neiti on mitä sympaattisin utelias karvaneito. Vaikka kaksijalkaiset välillä jänskättää niin, että kannattaa yrittää peruuttaa tiensä seinästä läpi, sähinää neidosta harvoin lähtee. Neiti M. mieluummin kipittää turvakoloonsa kuin lähtee turhia sähisemään. Eläinlääkärissäkin pikkuinen antoi käsitellä itseään hienosti.

Heti hämärän laskeuduttua rajaton uteliaisuus vie voiton. Mikään ei ole parempaa kuin ikkunasta ulos tapittaminen – ihan sama, vaikka kaksijalkaiset olisivat vielä valveilla. Kyllä niitä ehtii vähän pelätä myöhemminkin.

Iltasella kurnutus ja läheisyyden kaipuu karvakollegan Pontson suuntaan on loputon, eikä uteliaisuuden kosketukselta säästy huonekasvit, Iittalan karahvit tai verhot. Onkin suositeltavaa, että uusi koti ymmärtää laittaa hänen karvaisuutensa Maikin tieltä turhat särkyvät esineet pois ensimmäisten öiden aikana. Tutkimusmatkailun into on nimittäin suuri ja ymmärrettävästi siinä kestää aikansa, ennen kuin tassujen askellus tottuu kaksijalkaisten sisustukseen. Kunhan paikat on tutkittu, kaikenmaailman koriste-esineitä osataan kyllä väistellä.

Hellyyttä rakastavaa Maikkia ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Olisi hienoa, jos uudessa kodissa olisi kesykissan esimerkkiä näyttävä karvakaveri, joka myös arvostaa läheisyyden osoituksia. Maikki jatkaa myös mielellään yhteistä taivalta Pontson kanssa. Pontso on suuri ja leppoisa köriläs, ja parivaljakko onkin saanut nimensä lastenohjelman Maikki ja pelottava Pontso mukaan. Tosin Pontso ei ole yhtään pelottava, sen sijaan Maikin pehmeä nukkuma-alusta. Kyseessä taitaakin olla Maikki ja pehmeä Pontso.

Maikki on loukutettu populaatiosta tänäkeväänä, joten ihmisiin täytyy vielä hetki totutella. Kotikissan ura on kuitenkin lähtenyt hienosti käyntiin. Maikki luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna ja useaan kertaan madotettuna.

Maikkia pääsee katsomaan sovitusti ensikotiin Helsingissä. Mikäli neiti M. kuulostaa sinulle sopivalta karvatyypiltä, ole yhteydessä liisa.holmsten [at] gmail.com ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota.

Jätä kommentti