Lukas, Sipoo (varattu)

Lukas on 5 vuotias komea ja hellyydenkipeä poika, joka tykkää nukkua vieressä ja rakastaa rapsutuksia. Lukas ei ole elänyt toisen kissan kanssa, mutta vaikuttaa rauhallisen tutustuttamisen jälkeen tulevan toimeen muiden kilttien kissojen kanssa. Lukas voi myös muuttaa omaan kotiin ainoaksi kissaksi.

Lukas on kaikin puolin ihana, loistavasti hiekkalaatikkoa käyttävä ja sopivasti syövä kissa.

MUTTA HUOMIO!

Lukas jännittää voimakkaasti uusissa tilanteissa ja jännitys purkautuu yleensä hyökkäyksenä ihmisen jalkaan tai muuhun sopivaan kohtaan.
Nykyiseen ensikotiin tullessaan Lukas jännitti kovasti ja halusi ihmisen pysyvän paikoillaan tuomassa tukea ja turvaa. Ensikodin miesihminen ei tätä heti oivaltanut, ja mainoskatkolla sännätessään kohden jääkaappia havaitsi virheensä pohkeessaan. Lukas tarrautui kaikin voimin kynsillä kiinni ja otti myös hampaita avuksi. Tilanne helpottui parissa päivässä, kun Lukas alkoi luottamaan enemmän ympäristöön ja miesihminen oppi liikkumaan hallitummin.

Eli Lukas etsii kotia jossa on kokemusta herkän pojan sielunelämästä ja osaamista ja ymmärrystä eläintä kohtaan, joka ei osaa käsitellä tunteitaan ihmisten vaatimalla tavalla.
Tuleva koti olisi myös rauhallinen aikuiskoti, jossa isoja muutoksia elämään ei ole luvassa. Lukas on aiemmin elänyt pienen koiran kanssa ja nyt rauhallisesti tutustuu isoon koiraan, joten koirallinen koti on myös mahdollinen.

Lukas on leikattu, rokotettu, sirutettu, FIV ja FeLV testattu negatiiviseksi ja madotettu.

Jos kiinnostuit tarjoamaan mahdollisesti loppuelämän turvasatamaa Lukasille omasta kodistasi ja luit jo https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ niin laita viestiä haastattelut.kisury[at]gmail.com ja vastaa mielellään jo ensimmäisessä viestissä haastattelukysymyksiin.

Jätä kommentti