Louhi, Karstula

Louhi on loukutettu populaatiosta maaliskuussa ja ensikodissa asumista on nyt reilut kolme kuukautta takana. Tullessaan Louhi oli todella arka, suorastaan pelosta lamaantunut ja piiloutui ihmisiä nähdessään. Turkki oli takkuinen ja korvat pakkasessa paleltuneet. Nykytilanne on se, että Louhi haistelee jo ihmisen kättä ja silittääkin saa vähän, mutta siitä ei vielä ihan hirveästi välitetä. Piiloutua ei kuitenkaan enää tarvitse, vaan ihmisen seurassa on jo mahdollista rentoutua täysin. Laatikkoa Louhi on käyttänyt alusta asti mallikkaasti ja ruoka on maistunut hyvin, etenkin kuivanappulat.

Louhi on käynyt suppeassa eläinlääkärin tarkistuksessa ultran aikana, silloin ei löytynyt esimerkiksi suusta tai muualta mitään vikoja. Ainoastaan se, että hän on Felv positiivinen. Mitään oireita taudista ei kuitenkaan ole. Sterilisaation yhteydessä tehdään vielä kattavampi tutkimus ja testataan tauti uudelleen.

Louhi etsii uutta kotia pentunsa Joven kanssa, joka on luovutusikäinen viikolla 35. Luovutus on siis mahdollista aikaisintaan tällöin, mikäli Louhi on silloin sterilisoitu. Mahdollisen pysyvän Felvin vuoksi kodissa ei voi olla ennestään kissoja.

Yhteydenotot sähköpostilla roosa.melander [at] gmail.com

Jätä kommentti