Lily, Jyväskylä (Varattu)

Lily loukutettiin keväällä populaatiosta tiineenä ja kipeänä, ihmisen huolenpitoon. Ulko- ja sisäloisista, sekä hengitystieinfektiosta huolimatta pieni kissaneiti on hoitanut jälkeläisensä paremmin kuin hyvin, ja sairastelutkin on takana päin.
Nyt kun pennut lähestyvät luovutusikää, niin on aika etsiä Lilylle ikioma koti.

Alkuun Lily oli todella arka ja pelokas, mutta kovasti on reipastunut muutamassa kuukaudessa. Ruoka-aikaan maukuu ja puskee omien ihmisten jalkoja, sekä viettää aikaa ihmisten läheisyydessä, ottaa herkkua kädestä sekä uteliaana seurailee ihmisten touhuja. Osaa rentoutua ihmisten läsnäollessa, ja makoilee keskellä lattioita, mutta edelleen vähän varovaisuutta käytöksessä on. Kosketusta säikähtää, eikä siitä pidä.

Lily on kaikki ruokainen, sisäsiisti ja hän rakastaa leikkiä palloilla.
Ensikodissa on ollut tekemisissä kanin kanssa, sekä muutaman koiran. Etenkin kanista Lily pitää todella paljon, mutta koiria ei oikein siedä. Lapsien kovat äänet myös aiheuttaa paniikin, ja silloin Lilysta huomaa ettei pidä tilanteesta.

Lily on touhukas ja ihana pieni kissa, joka kaipaa rauhallista kotia jossa olisi kiltti ja rohkea kissa kaveri odottamassa. Lily tarvitsee aikaa tottua ja sopeutua, ennenkö uskaltaa tulla ulos kuorestaan. Joten kärsivällisyys tämän kaverin kanssa on tärkeää.
Koirakoti tai pikkulapsiperhe eivät ole Lilylle sopivia.

Lilyn pennut lähtevät maailmalle viikolla 36, ja sen jälkeen Lily on valmis ikiomaan rakastavaa kotiin. Lily lähtee omaan kotiinsa madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, leikattuna sekä FIV/Felv-testattuna.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä :
jenni_pellinen [at] hotmail.com

Jätä kommentti